Használati útmutató Brother HL-L9200CDWT Nyomtató

Használati útmutatóra van szüksége Brother HL-L9200CDWT Nyomtató? Alább ingyenesen megtekintheti és letöltheti a PDF formátumú kézikönyvet. Ezenkívül gyakran ismételt kérdéseket, termékértékeléseket és felhasználói visszajelzéseket is olvashat, amelyek lehetővé teszik a termék optimális használatát. Ha nem erre a kézikönyvre van szüksége, lépjen velünk kapcsolatba.

Is your product defective and the manual offers no solution? Go to a Repair Café for free repair services.

Használati útmutató

Loading…

Magyar nyelvű használati útmutató letöltése (PDF, 16.06 MB)
(Gondoljon a környezetre, és csak akkor nyomtassa ki a kézikönyvet, ha feltétlenül szükséges)

Loading…

Értékelés

Ossza meg velünk, mit gondol a Brother HL-L9200CDWT Nyomtató: értékelje a terméket. Szeretné megosztani a termékkel kapcsolatos tapasztalatát, vagy kérdése van? Írja megjegyzését az oldal alján lévő szövegdobozba.
Elégedett-e a(z) Brother termékével?
Igen Nem
Értékelje elsőként a terméket
0 szavazás

Gyakran ismételt kérdések

Ügyfélszolgálati csapatunk keresi a hasznos termékinformációkat, és válaszol a gyakran ismételt kérdésekre. Amennyiben pontatlanságot talál a gyakran ismételt kérdésekben, a kapcsolatfelvételi űrlapon jelezze nekünk a hibát.

A tintapatronom új, de nem fog kinyomtatni, miért van ez? Ellenőrzött
Az új tintapatronok mindig matricával vannak ellátva a nyomtatófejen, megakadályozva, hogy kiszáradjanak a csomagolás belsejében. Távolítsa el ezt a matricát, hogy megbizonyosodjon arról, hogy tinta tud-e kijönni a kazettából.

Hasznos volt (160)
Valami teljes oldalt szeretnék kinyomtatni, de bármit is csinálok, mindig fehér él marad. Miért van az, hogy? Ellenőrzött
A legtöbb nyomtató nem képes szegély nélküli nyomtatásra, mert a nyomtatónak szüksége van egy helyre, ahol a papírt megtarthatja. Emiatt mindig lesz fehér él.

Hasznos volt (125)
Mi a különbség a tintasugaras és a lézernyomtató között? Ellenőrzött
A legnagyobb különbség a két fajta nyomtató között azok technológiája.A tintasugaras nyomtató rendkívül apró tintacseppeket hagy a papíron.Mivel a tinta folyékony, a nyomtatófej idővel kiszáradhat.Ez rendszeres nyomtatással előzhető meg.A lézernyomtató festéket (fekete vagy színes port) hagy a papíron.Por nem tud kiszáradni, így a rendszeres nyomtatás nem szükséges.Továbbá a lézernyomtatók többnyire gyorsabban dolgoznak, mint a tintasugaras nyomtatók.

Hasznos volt (70)
A tintapatronom kiszáradt, mit tehetek? Ellenőrzött
Vannak nyomtatófejjel és anélkül patronok. Csak a nyomtatófejjel rendelkező patronokat lehet felismerni. Vegyen egy vattapamacsot, és merítse langyos meleg vízbe. Óvatosan dörzsölje át a nyomtatófejet, anélkül, hogy túl nedves lenne. Ha szükséges, ismételje meg.

Hasznos volt (64)
Minden nyomtató képes fotópapírra nyomtatni? Ellenőrzött
Nem, ez egy speciális funkció, amelyet egyes nyomtatók használnak. Ez részben a fotópapír vastagságának köszönhető.

Hasznos volt (44)
Mit jelent a DPI rövidítés? Ellenőrzött
A DPI a „Dots Per Inch” (képpont hüvelykenként) rövidítése, és azt jelzi, hogy mennyire lesznek élesek a nyomatok.Nagyobb DPI-érték élesebb nyomatokat eredményez.

Hasznos volt (30)
A nyomtatott dokumentumok görbék, mit tehetek? Ellenőrzött
Számos dolog okozhatja ezt. Helytelenül lehet betölteni a papírt. Lehetséges, hogy a papír nem megfelelő specifikációkkal rendelkezik, hogy megfeleljen ennek a nyomtatónak. Előfordulhat, hogy a kiválasztott papírméret nem egyezik meg a tényleges papírmérettel. Ha egyik sem oldja meg a problémát, lépjen kapcsolatba a gyártóval.

Hasznos volt (26)
Mi a papír vastagsága? Ellenőrzött
A papírvastagságot tömeg, például 80 gramm papír jelzi. Ez a papír tömege négyzetméterenként. A nehezebb papír vastagabb és masszívabb.

Hasznos volt (24)
Milyen vastagságú papírt használhatok legjobban a nyomtatómban? Ellenőrzött
A normál fogyasztói nyomtatók általában 80 gramm vastagságot használnak. Más gyakran használt súlyok 120 gramm és 160 gramm.

Hasznos volt (16)
Mit jelent az SD? Ellenőrzött
Az SD jelentése Secure Digital. Az SD-kártyák a szabványos adathordozók sok digitális fényképezőgéphez.

Hasznos volt (16)
A Brother nyomtatóm a 83., 84. vagy 88. hibát jeleníti meg. Mit tegyek? Ellenőrzött
Ezek a hibák mind azt jelzik, hogy probléma van a papírral. Ellenőrizze, hogy nincs-e beragadt papír a gépben. Ha igen, próbálja meg óvatosan eltávolítani. Ha nincs elakadt papír, probléma lehet az érzékelőkkel. Ebben az esetben vegye fel a kapcsolatot a gyártóval.

Hasznos volt (4)

Loading…

Csatlakozzon a termékről folytatott párbeszédhez

Használati útmutató Brother HL-L9200CDWT Nyomtató