A Nyomtatók kézikönyvei

Az alábbiakban megtalálja mindazokat a Nyomtatók-márkákat, amelyekhez használati útmutató érhető el nálunk. Az összes modell megjelenítéséhez kattintson a márkanévre. Ezenkívül tekintse meg a gyakran ismételt kérdések részt is az oldal alján, amelyekben hasznos tanácsokat talál termékével kapcsolatban. A keresett márkanév nincs a listán? Lépjen velünk kapcsolatba.

Hibás a terméke, és a kézikönyv nem kínál megoldást? Látogassa meg a Repair Café szolgáltatást ingyenes javítási szolgáltatásokért.

Gyakran ismételt kérdések

Ügyfélszolgálati csapatunk keresi a hasznos termékinformációkat, és válaszol a gyakran ismételt kérdésekre. Amennyiben pontatlanságot talál a gyakran ismételt kérdésekben, a kapcsolatfelvételi űrlapon jelezze nekünk a hibát.

A tintapatronom új, de nem fog kinyomtatni, miért van ez? Ellenőrzött

Az új tintapatronok mindig matricával vannak ellátva a nyomtatófejen, megakadályozva, hogy kiszáradjanak a csomagolás belsejében. Távolítsa el ezt a matricát, hogy megbizonyosodjon arról, hogy tinta tud-e kijönni a kazettából.

Hasznos volt (310) Olvass tovább

Valami teljes oldalt szeretnék kinyomtatni, de bármit is csinálok, mindig fehér él marad. Miért van az, hogy? Ellenőrzött

A legtöbb nyomtató nem képes szegély nélküli nyomtatásra, mert a nyomtatónak szüksége van egy helyre, ahol a papírt megtarthatja. Emiatt mindig lesz fehér él.

Hasznos volt (212) Olvass tovább

A tintapatronom kiszáradt, mit tehetek? Ellenőrzött

Vannak nyomtatófejjel és anélkül patronok. Csak a nyomtatófejjel rendelkező patronokat lehet felismerni. Vegyen egy vattapamacsot, és merítse langyos meleg vízbe. Óvatosan dörzsölje át a nyomtatófejet, anélkül, hogy túl nedves lenne. Ha szükséges, ismételje meg.

Hasznos volt (146) Olvass tovább

Mi a különbség a tintasugaras és a lézernyomtató között? Ellenőrzött

A legnagyobb különbség a két fajta nyomtató között azok technológiája.A tintasugaras nyomtató rendkívül apró tintacseppeket hagy a papíron.Mivel a tinta folyékony, a nyomtatófej idővel kiszáradhat.Ez rendszeres nyomtatással előzhető meg.A lézernyomtató festéket (fekete vagy színes port) hagy a papíron.Por nem tud kiszáradni, így a rendszeres nyomtatás nem szükséges.Továbbá a lézernyomtatók többnyire gyorsabban dolgoznak, mint a tintasugaras nyomtatók.

Hasznos volt (127) Olvass tovább

Minden nyomtató képes fotópapírra nyomtatni? Ellenőrzött

Nem, ez egy speciális funkció, amelyet egyes nyomtatók használnak. Ez részben a fotópapír vastagságának köszönhető.

Hasznos volt (97) Olvass tovább

A nyomtatott dokumentumok görbék, mit tehetek? Ellenőrzött

Számos dolog okozhatja ezt. Helytelenül lehet betölteni a papírt. Lehetséges, hogy a papír nem megfelelő specifikációkkal rendelkezik, hogy megfeleljen ennek a nyomtatónak. Előfordulhat, hogy a kiválasztott papírméret nem egyezik meg a tényleges papírmérettel. Ha egyik sem oldja meg a problémát, lépjen kapcsolatba a gyártóval.

Hasznos volt (67) Olvass tovább

Mi a papír vastagsága? Ellenőrzött

A papírvastagságot tömeg, például 80 gramm papír jelzi. Ez a papír tömege négyzetméterenként. A nehezebb papír vastagabb és masszívabb.

Hasznos volt (65) Olvass tovább

Mit jelent a DPI rövidítés? Ellenőrzött

A DPI a „Dots Per Inch” (képpont hüvelykenként) rövidítése, és azt jelzi, hogy mennyire lesznek élesek a nyomatok.Nagyobb DPI-érték élesebb nyomatokat eredményez.

Hasznos volt (61) Olvass tovább

Milyen vastagságú papírt használhatok legjobban a nyomtatómban? Ellenőrzött

A normál fogyasztói nyomtatók általában 80 gramm vastagságot használnak. Más gyakran használt súlyok 120 gramm és 160 gramm.

Hasznos volt (56) Olvass tovább

Mit jelent az SD? Ellenőrzött

Az SD jelentése Secure Digital. Az SD-kártyák a szabványos adathordozók sok digitális fényképezőgéphez.

Hasznos volt (49) Olvass tovább