Használati útmutatók a Brother Multifunkciós nyomtatók

Az alábbiakban megtalálja mindazokat a Brother Multifunkciós nyomtatók kapcsolatos témaköröket, amelyekhez használati útmutató érhető el nálunk. Ezenkívül tekintse meg a gyakran ismételt kérdések részt is az oldal alján, amelyekben hasznos tanácsokat talál termékével kapcsolatban. A keresett modell nincs a listán? Lépjen velünk kapcsolatba.

Is your product defective and the manual offers no solution? Go to a Repair Café for free repair services.

Gyakran ismételt kérdések

Ügyfélszolgálati csapatunk keresi a hasznos termékinformációkat, és válaszol a gyakran ismételt kérdésekre. Amennyiben pontatlanságot talál a gyakran ismételt kérdésekben, a kapcsolatfelvételi űrlapon jelezze nekünk a hibát.

A tintapatronom új, de nem fog kinyomtatni, miért van ez? Ellenőrzött
Az új tintapatronok mindig matricával vannak ellátva a nyomtatófejen, megakadályozva, hogy kiszáradjanak a csomagolás belsejében. Távolítsa el ezt a matricát, hogy megbizonyosodjon arról, hogy tinta tud-e kijönni a kazettából.

Hasznos volt (288)
Valami teljes oldalt szeretnék kinyomtatni, de bármit is tegyek, a nyomtatás körül mindig fehér szél lesz. Miért van az, hogy? Ellenőrzött
A legtöbb nyomtató nem képes szegély nélküli nyomtatásra, mert a nyomtatónak szüksége van egy helyre, ahol a papírt megtarthatja. Emiatt mindig lesz fehér él.

Hasznos volt (242)
A tintapatronom kiszáradt, mit tehetek? Ellenőrzött
Vannak nyomtatófejjel és anélkül patronok. Csak a nyomtatófejjel rendelkező patronokat lehet felismerni. Vegyen egy vattapamacsot, és merítse langyos meleg vízbe. Óvatosan dörzsölje át a nyomtatófejet, anélkül, hogy túl nedves lenne. Ha szükséges, ismételje meg.

Hasznos volt (104)
Minden nyomtató képes fotópapírra nyomtatni? Ellenőrzött
Nem, ez egy speciális funkció, amelyet egyes nyomtatók használnak. Ez részben a fotópapír vastagságának köszönhető.

Hasznos volt (94)
Mi a különbség a tintasugaras és a lézernyomtató között? Ellenőrzött
A legnagyobb különbség a két fajta nyomtató között azok technológiája.A tintasugaras nyomtató rendkívül apró tintacseppeket hagy a papíron.Mivel a tinta folyékony, a nyomtatófej idővel kiszáradhat.Ez rendszeres nyomtatással előzhető meg.A lézernyomtató festéket (fekete vagy színes port) hagy a papíron.Por nem tud kiszáradni, így a rendszeres nyomtatás nem szükséges.Továbbá a lézernyomtatók többnyire gyorsabban dolgoznak, mint a tintasugaras nyomtatók.

Hasznos volt (82)
Mit jelent a DPI rövidítés? Ellenőrzött
A DPI a „Dots Per Inch” (képpont hüvelykenként) rövidítése, és azt jelzi, hogy mennyire lesznek élesek a nyomatok.Nagyobb DPI-érték élesebb nyomatokat eredményez.

Hasznos volt (60)
Milyen vastagságú papírt használhatok legjobban a nyomtatómban? Ellenőrzött
A normál fogyasztói nyomtatók általában 80 gramm vastagságot használnak. Más gyakran használt súlyok 120 gramm és 160 gramm.

Hasznos volt (47)
A nyomtatott dokumentumok görbék, mit tehetek? Ellenőrzött
Számos dolog okozhatja ezt. Helytelenül lehet betölteni a papírt. Lehetséges, hogy a papír nem megfelelő specifikációkkal rendelkezik, hogy megfeleljen ennek a nyomtatónak. Előfordulhat, hogy a kiválasztott papírméret nem egyezik meg a tényleges papírmérettel. Ha egyik sem oldja meg a problémát, lépjen kapcsolatba a gyártóval.

Hasznos volt (32)
Mi a papír vastagsága? Ellenőrzött
A papírvastagságot tömeg, például 80 gramm papír jelzi. Ez a papír tömege négyzetméterenként. A nehezebb papír vastagabb és masszívabb.

Hasznos volt (28)
Mit jelent az SD? Ellenőrzött
Az SD jelentése Secure Digital. Az SD-kártyák a szabványos adathordozók sok digitális fényképezőgéphez.

Hasznos volt (19)
A Brother multifunkciós nyomtatóm a 83., 84. vagy 88. hibát jeleníti meg. Mit tegyek? Ellenőrzött
Ezek a hibák mind azt jelzik, hogy probléma van a papírral. Ellenőrizze, hogy nincs-e beragadt papír a gépben. Ha igen, próbálja meg óvatosan eltávolítani. Ha nincs elakadt papír, probléma lehet az érzékelőkkel. Ebben az esetben vegye fel a kapcsolatot a gyártóval.

Hasznos volt (9)