Rólunk - Manuall

Történetünk

“Használati útmutatók online böngészése: nincs bejelentkezés, feliratkozás, és ingyenes. A Manuall ezt szeretné valóra váltani. A 2010-es indulás óta folyamatosan azon dolgozunk, hogy felhasználóink számára a lehető legjobb élményt nyújtsuk. Naponta dolgozunk azon, hogy megszerezzük a hiányzó használati útmutatókat.”

Üdvözlöm!

Szolgáltatásainkat 19 nyelven érheti el, amely lehetővé teszi számunkra, hogy a világ minden táján elérhessük az embereket, akik termékükhöz a megfelelő használati útmutatót keresik.

Ingyen

Weboldalunk és szolgáltatásunk használata teljes mértékben ingyenes. Nincs szükség regisztrálásra, a fájlokat pedig közvetlenül letöltheti a weboldalról.

Mi szeretjük

Már több ezren megtalálták Facebook-oldalunkat, ahol a szolgáltatással kapcsolatos kérdésekre válaszolunk, és itt kérheti a hiányzó kézikönyvek pótlását is.

Hivatalos partner

2019 óta a Repair Café hivatalos partnere vagyunk, és támogatjuk őket azon küldetésükben, hogy a termékeket meg kell javítani, nem pedig kidobni.

Repair Café

GYIK

A kézikönyvön kívül számos termékhez a hasznos tudnivalókat tartalmazó GYIK is elérhető. Itt megválaszoljuk a gyakran ismételt kérdéseket, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy a legjobbat hozzák ki a termékeikből.