A Crivit kHorgászorsó kézikönyvei

Az alábbiakban megtalálja mindazokat a Crivit kHorgászorsó kapcsolatos témaköröket, amelyekhez használati útmutató érhető el nálunk. Ezenkívül tekintse meg a gyakran ismételt kérdések részt is az oldal alján, amelyekben hasznos tanácsokat talál termékével kapcsolatban. A keresett modell nincs a listán? Lépjen velünk kapcsolatba.

Hibás a terméke, és a kézikönyv nem kínál megoldást? Látogassa meg a Repair Café szolgáltatást ingyenes javítási szolgáltatásokért.

Gyakran ismételt kérdések

Ügyfélszolgálati csapatunk keresi a hasznos termékinformációkat, és válaszol a gyakran ismételt kérdésekre. Amennyiben pontatlanságot talál a gyakran ismételt kérdésekben, a kapcsolatfelvételi űrlapon jelezze nekünk a hibát.

Mi a Crivit termékem modellszáma? Ellenőrzött

Bár egyes Crivit termékek alternatív modellszámmal rendelkeznek, mindegyiknek van IAN száma, amellyel a termék azonosítható.

Hasznos volt (884) Olvass tovább

A horgászorsóm nem simán tekeredik, mit tehetek? Ellenőrzött

Ezt nem megfelelő kenéssel rendelkező alátét vagy olajban ázó alátét okozhatja.Ha a kenés nem megfelelő, zsírozza meg az alátétet.Ha az alátét olajban ázik, ki kell cserélni.

Hasznos volt (256) Olvass tovább

Hogyan tisztítsam és karbantartsam megfelelően a horgászorsómat? Ellenőrzött

A horgászorsó megfelelő tisztításához és karbantartásához először távolítsa el a zsinórt és minden törmeléket az orsóról. Használjon puha kefét és enyhe szappant az orsó testének és fogantyújának tisztításához. A belső térben használjon kis kefét és kenőanyagot a mozgó alkatrészek tisztítására és védelmére. Ügyeljen arra is, hogy ellenőrizze, nincsenek-e meglazultak vagy kopott alkatrészek, amelyeket esetleg cserélni kell.

Hasznos volt (36) Olvass tovább

Hogyan tekerhetem fel megfelelően a horgászorsómat? Ellenőrzött

A horgászorsó megfelelő feltekeréséhez először győződjön meg arról, hogy az orsó tele van a tervezett horgászatnak megfelelő mennyiségű és típusú zsinórral. Ezután fűzze át a zsinórt a rúdon lévő vezetőkön, és kösse az orsó orsójához. Tartsa a botot és az orsót enyhe szögben, és fordítsa el a fogantyút, hogy felvegye a laza zsinórt, miközben egyidejűleg a zsinórt az orsóra táplálja. Ügyeljen arra, hogy hagyjon egy kis mennyiségű zsinórt az orsón, nehogy a zsinór összegabalyodjon vagy elpattanjon.

Hasznos volt (35) Olvass tovább

Melyek a különböző típusú horgászorsók? Ellenőrzött

Többféle horgászorsó létezik, beleértve a pergető orsókat, a baitcasting orsókat, a spincast orsókat és a legyező orsókat. A pergető orsó a legnépszerűbb és legsokoldalúbb orsótípus, amely a legtöbb horgászathoz alkalmas. A Baitcasting orsókat tapasztaltabb horgászok számára tervezték, és jellemzően édesvízi horgászatra használják. A Spincast orsók a spinning és a baitcasting orsók hibridjei, és könnyen használhatóak kezdők számára. A legyező orsókat legyező horgászathoz használják, és egyedi kialakításuk lehetővé teszi a zsinór sima és ellenőrzött kiengedését.

Hasznos volt (29) Olvass tovább

Használhatom a pergető orsómat sósvízi horgászathoz? Ellenőrzött

Igen, a pergető orsók használhatók sósvízi horgászathoz, de fontos, hogy az orsót minden sósvízi használat után megfelelően megtisztítsák és karbantartsák a korrózió megelőzése érdekében. Fontos továbbá a sósvízre specifikus zsinór használata, mivel az tartósabb, és ellenáll a só és a vízben lévő egyéb elemek okozta sérüléseknek.

Hasznos volt (28) Olvass tovább