Használati útmutatók a Advent Billentyűzetek

Az alábbiakban megtalálja mindazokat a Advent Billentyűzetek kapcsolatos témaköröket, amelyekhez használati útmutató érhető el nálunk. Ezenkívül tekintse meg a gyakran ismételt kérdések részt is az oldal alján, amelyekben hasznos tanácsokat talál termékével kapcsolatban. A keresett modell nincs a listán? Lépjen velünk kapcsolatba.

Is your product defective and the manual offers no solution? Go to a Repair Café for free repair services.

Gyakran ismételt kérdések

Ügyfélszolgálati csapatunk keresi a hasznos termékinformációkat, és válaszol a gyakran ismételt kérdésekre. Amennyiben pontatlanságot talál a gyakran ismételt kérdésekben, a kapcsolatfelvételi űrlapon jelezze nekünk a hibát.

A billentyűzet betűi nincsenek a megszokott helyeken, miért van ez? Ellenőrzött
A legtöbb billentyűzet QWERTY elrendezést használ, a billentyűzet első hat betűjére áll. Vannak azonban különböző billentyűzetkiosztások, amelyek megfelelnek egy adott nyelv speciális igényeinek. Az is lehetséges, hogy a billentyűzet gombjai felcserélődtek. Különösen a régebbi billentyűzeteknél ez könnyű.

Hasznos volt (1124)
Mi a legjobb módja a billentyűzet tisztításának Ellenőrzött
Soha ne helyezzen tárgyakat a billentyűk széle közé, mert ez főleg a szennyeződéseket nyomja be és károsítja a billentyűzetet. A legjobb, ha a billentyűzetet sűrített levegővel tisztítja, miközben a billentyűzetet fejjel lefelé tartja. A billentyűk teteje enyhén nedves ruhával tisztítható.

Hasznos volt (156)