Használati útmutató Advent ADE-AD2 Billentyűzet

Használati útmutatóra van szüksége Advent ADE-AD2 Billentyűzet? Alább ingyenesen megtekintheti és letöltheti a PDF formátumú kézikönyvet. Ezenkívül gyakran ismételt kérdéseket, termékértékeléseket és felhasználói visszajelzéseket is olvashat, amelyek lehetővé teszik a termék optimális használatát. Ha nem erre a kézikönyvre van szüksége, lépjen velünk kapcsolatba.

Hibás a terméke, és a kézikönyv nem kínál megoldást? Látogassa meg a Repair Café szolgáltatást ingyenes javítási szolgáltatásokért.

Használati útmutató

Loading…

Magyar nyelvű használati útmutató letöltése (PDF, 25.85 MB)
(Gondoljon a környezetre, és csak akkor nyomtassa ki a kézikönyvet, ha feltétlenül szükséges)

Loading…

Értékelés

Ossza meg velünk, mit gondol a Advent ADE-AD2 Billentyűzet: értékelje a terméket. Szeretné megosztani a termékkel kapcsolatos tapasztalatát, vagy kérdése van? Írja megjegyzését az oldal alján lévő szövegdobozba.
Elégedett a Advent ADE-AD2 Billentyűzet-szal?
Igen Nem
0%
100%
1 szavazás

További információ erről a kézikönyvről

Megértjük, hogy jó, ha van egy papíralapú kézikönyv a Advent ADE-AD2 Billentyűzet-hoz. A kézikönyvet bármikor letöltheti weboldalunkról, és saját maga is kinyomtathatja. Ha szeretne egy eredeti kézikönyvet, javasoljuk, hogy lépjen kapcsolatba a következővel: Advent. Esetleg tudnak adni egy eredeti kézikönyvet. Más nyelvű kézikönyvet keres Advent ADE-AD2 Billentyűzet készülékéhez? Válassza ki a kívánt nyelvet a honlapunkon, és keresse meg a modellszámot, hátha elérhető.

Műszaki adatok

Márka Advent
Modell ADE-AD2
Kategória Billentyűzetek
Fájltípus PDF
Fájl méret 25.85 MB

Gyakran Ismételt Kérdések a következővel kapcsolatban: Advent ADE-AD2 Billentyűzet

Ügyfélszolgálati csapatunk keresi a hasznos termékinformációkat, és válaszol a gyakran ismételt kérdésekre. Amennyiben pontatlanságot talál a gyakran ismételt kérdésekben, a kapcsolatfelvételi űrlapon jelezze nekünk a hibát.

A billentyűzet betűi nincsenek a megszokott helyeken, miért van ez? Ellenőrzött
A legtöbb billentyűzet QWERTY elrendezést használ, a billentyűzet első hat betűjére áll. Vannak azonban különböző billentyűzetkiosztások, amelyek megfelelnek egy adott nyelv speciális igényeinek. Az is lehetséges, hogy a billentyűzet gombjai felcserélődtek. Különösen a régebbi billentyűzeteknél ez könnyű.

Hasznos volt (1175) Olvass tovább
Mi a legjobb módja a billentyűzet tisztításának Ellenőrzött
Soha ne helyezzen tárgyakat a billentyűk széle közé, mert ez főleg a szennyeződéseket nyomja be és károsítja a billentyűzetet. A legjobb, ha a billentyűzetet sűrített levegővel tisztítja, miközben a billentyűzetet fejjel lefelé tartja. A billentyűk teteje enyhén nedves ruhával tisztítható.

Hasznos volt (162) Olvass tovább

Csatlakozzon a termékről folytatott párbeszédhez

Itt megoszthatja véleményét a Advent ADE-AD2 Billentyűzet-ról. Ha kérdése van, először figyelmesen olvassa el a kézikönyvet. Kézikönyv igénylése kapcsolatfelvételi űrlapunk segítségével történhet.

Manu. 14-03-2021
Van egy felvevő számítógépem, és vásároltam egy Trust Wireless Bluetooth billentyűzet 23753 vezeték nélküli billentyűzetet a K-Citymarkettől. Nem tudok csatlakozni a számítógéphez, legyen usb vételi blokk?

válasz | Hasznos volt (2)(A Google fordította)
nanna 15-07-2022
Hol van a proboscis a?

válasz | Hasznos volt (0)(A Google fordította)
Használati útmutató Advent ADE-AD2 Billentyűzet