Használati útmutatók a Crivit Szobakerékpárok

Az alábbiakban megtalálja mindazokat a Crivit Szobakerékpárok kapcsolatos témaköröket, amelyekhez használati útmutató érhető el nálunk. Ezenkívül tekintse meg a gyakran ismételt kérdések részt is az oldal alján, amelyekben hasznos tanácsokat talál termékével kapcsolatban. A keresett modell nincs a listán? Lépjen velünk kapcsolatba.

Is your product defective and the manual offers no solution? Go to a Repair Café for free repair services.

Gyakran ismételt kérdések

Ügyfélszolgálati csapatunk keresi a hasznos termékinformációkat, és válaszol a gyakran ismételt kérdésekre. Amennyiben pontatlanságot talál a gyakran ismételt kérdésekben, a kapcsolatfelvételi űrlapon jelezze nekünk a hibát.

Szobakerékpárom a pedál tekerése közben kattogó hangot ad, mit tehetek ez ellen? Ellenőrzött
A hangot a legtöbb esetben a pedál okozza. A probléma megoldható a pedálok le- majd ismételt felszerelésével. Az is előfordulhat, hogy a burkolatban egy laza kábel okozza a zajt, amely hozzáér a mozgó részekhez. Vegye le a burkolatot, és tegye vissza a kábelt a helyére, vagy biztosítsa, hogy ne érjen hozzá a mozgó részekhez.

Hasznos volt (592)
Mi a Crivit termékem modellszáma? Ellenőrzött
Bár egyes Crivit termékek alternatív modellszámmal rendelkeznek, mindegyiknek van IAN száma, amellyel a termék azonosítható.

Hasznos volt (369)
Milyen izmokat edzünk szobakerékpár használatakor? Ellenőrzött
A szobakerékpár helyes használatakor a has, a farizom és a láb izmait edzi.

Hasznos volt (250)