A Szobakerékpárok kézikönyvei

Az alábbiakban megtalálja mindazokat a Szobakerékpárok-márkákat, amelyekhez használati útmutató érhető el nálunk. Az összes modell megjelenítéséhez kattintson a márkanévre. Ezenkívül tekintse meg a gyakran ismételt kérdések részt is az oldal alján, amelyekben hasznos tanácsokat talál termékével kapcsolatban. A keresett márkanév nincs a listán? Lépjen velünk kapcsolatba.

Hibás a terméke, és a kézikönyv nem kínál megoldást? Látogassa meg a Repair Café szolgáltatást ingyenes javítási szolgáltatásokért.

Gyakran ismételt kérdések

Ügyfélszolgálati csapatunk keresi a hasznos termékinformációkat, és válaszol a gyakran ismételt kérdésekre. Amennyiben pontatlanságot talál a gyakran ismételt kérdésekben, a kapcsolatfelvételi űrlapon jelezze nekünk a hibát.

Szobakerékpárom a pedál tekerése közben kattogó hangot ad, mit tehetek ez ellen? Ellenőrzött

A hangot a legtöbb esetben a pedál okozza. A probléma megoldható a pedálok le- majd ismételt felszerelésével. Az is előfordulhat, hogy a burkolatban egy laza kábel okozza a zajt, amely hozzáér a mozgó részekhez. Vegye le a burkolatot, és tegye vissza a kábelt a helyére, vagy biztosítsa, hogy ne érjen hozzá a mozgó részekhez.

Hasznos volt (1084) Olvass tovább

Milyen izmokat edzünk szobakerékpár használatakor? Ellenőrzött

A szobakerékpár helyes használatakor a has, a farizom és a láb izmait edzi.

Hasznos volt (687) Olvass tovább

Mennyi mozgásra van szüksége egy átlagos felnőttnek? Ellenőrzött

Felnőttként jó ötlet mérsékelten intenzív testmozgást végezni, összesen legalább heti 2,5 órát. Ideális esetben ez több napra elosztva.

Hasznos volt (21) Olvass tovább

Mi a maximális pulzusszám edzés közben? Ellenőrzött

Általában véve 220-as pulzusszámot vehet fel, és levonhatja az életkorát. Tehát egy 48 éves személy esetében a maximális pulzusszám 220 mínusz 48, ami 172-nek felel meg. Ha nem biztos a személyes állapotában, feltétlenül forduljon orvosához.

Hasznos volt (21) Olvass tovább