Használati útmutatók a Szobakerékpárok

Az alábbiakban megtalálja mindazokat a Szobakerékpárok-márkákat, amelyekhez használati útmutató érhető el nálunk. Az összes modell megjelenítéséhez kattintson a márkanévre. Ezenkívül tekintse meg a gyakran ismételt kérdések részt is az oldal alján, amelyekben hasznos tanácsokat talál termékével kapcsolatban. A keresett márkanév nincs a listán? Lépjen velünk kapcsolatba.

Hibás a terméke, és a kézikönyv nem kínál megoldást? Látogassa meg a Repair Café szolgáltatást ingyenes javítási szolgáltatásokért.

Gyakran ismételt kérdések

Ügyfélszolgálati csapatunk keresi a hasznos termékinformációkat, és válaszol a gyakran ismételt kérdésekre. Amennyiben pontatlanságot talál a gyakran ismételt kérdésekben, a kapcsolatfelvételi űrlapon jelezze nekünk a hibát.

Szobakerékpárom a pedál tekerése közben kattogó hangot ad, mit tehetek ez ellen? Ellenőrzött
A hangot a legtöbb esetben a pedál okozza. A probléma megoldható a pedálok le- majd ismételt felszerelésével. Az is előfordulhat, hogy a burkolatban egy laza kábel okozza a zajt, amely hozzáér a mozgó részekhez. Vegye le a burkolatot, és tegye vissza a kábelt a helyére, vagy biztosítsa, hogy ne érjen hozzá a mozgó részekhez.

Hasznos volt (1053) Olvass tovább
Milyen izmokat edzünk szobakerékpár használatakor? Ellenőrzött
A szobakerékpár helyes használatakor a has, a farizom és a láb izmait edzi.

Hasznos volt (652) Olvass tovább