Használati útmutató Deltaco PCH90 Irodai szék

Kézikönyvre van szüksége a Deltaco PCH90 Irodai szék hez? Az alábbiakban ingyenesen megtekintheti és letöltheti a PDF kézikönyvet angol nyelven. Ez a termék jelenleg 2 gyakran ismételt kérdéseket, 0 megjegyzést tartalmaz, és 0 szavazattal rendelkezik. Ha nem ezt a kézikönyvet szeretné, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk.

Hibás a terméke, és a kézikönyv nem kínál megoldást? Látogassa meg a Repair Café szolgáltatást ingyenes javítási szolgáltatásokért.

Használati útmutató

Loading…

No preview available, please use the link
below to download the manual.
Magyar nyelvű használati útmutató letöltése (PDF, 5.62 MB)
(Gondoljon a környezetre, és csak akkor nyomtassa ki a kézikönyvet, ha feltétlenül szükséges)

Loading…

Értékelés

Ossza meg velünk, mit gondol a Deltaco PCH90 Irodai szék: értékelje a terméket. Szeretné megosztani a termékkel kapcsolatos tapasztalatát, vagy kérdése van? Írja megjegyzését az oldal alján lévő szövegdobozba.
Elégedett a Deltaco PCH90 Irodai szék-szal?
Igen Nem
Értékelje elsőként a terméket
0 szavazás

Csatlakozzon a termékről folytatott párbeszédhez

Itt megoszthatja véleményét a Deltaco PCH90 Irodai szék-ról. Ha kérdése van, először figyelmesen olvassa el a kézikönyvet. Kézikönyv igénylése kapcsolatfelvételi űrlapunk segítségével történhet.

További információ erről a kézikönyvről

Megértjük, hogy jó, ha van egy papíralapú kézikönyv a Deltaco PCH90 Irodai szék-hoz. A kézikönyvet bármikor letöltheti weboldalunkról, és saját maga is kinyomtathatja. Ha szeretne egy eredeti kézikönyvet, javasoljuk, hogy lépjen kapcsolatba a következővel: Deltaco. Esetleg tudnak adni egy eredeti kézikönyvet. Más nyelvű kézikönyvet keres Deltaco PCH90 Irodai szék készülékéhez? Válassza ki a kívánt nyelvet a honlapunkon, és keresse meg a modellszámot, hátha elérhető.

Műszaki adatok

Márka Deltaco
Modell PCH90
Kategória Irodai székek
Fájltípus PDF
Fájl méret 5.62 MB

Deltaco Irodai székek összes kézikönyve
Irodai székek további kézikönyvei

Gyakran Ismételt Kérdések a következővel kapcsolatban: Deltaco PCH90 Irodai szék

Ügyfélszolgálati csapatunk keresi a hasznos termékinformációkat, és válaszol a gyakran ismételt kérdésekre. Amennyiben pontatlanságot talál a gyakran ismételt kérdésekben, a kapcsolatfelvételi űrlapon jelezze nekünk a hibát.

Mekkora az irodai szék ideális magassága az íróasztalhoz képest? Ellenőrzött

Az optimális ülő helyzet elérése érdekében a széknek olyan magasságban kell lennie, hogy a lábad lapos legyen a padlón, a felső és alsó lábad pedig 90 fokos szögben legyen. Ebben a helyzetben érintse meg a gallércsontot, és hagyja, hogy karja a testén lógjon. A könyök magassága az íróasztal ideális magassága.

Hasznos volt (322) Olvass tovább

Naponta hány órát ülhetek egy irodai székben? Ellenőrzött

Ideális esetben nem szabad napi 8 óránál többet ülnie. Ezekben az órákban erősen ajánlott 20-30 percenként felállni és körülbelül egy percig sétálni, mielőtt újra leül.

Hasznos volt (5) Olvass tovább
Használati útmutató Deltaco PCH90 Irodai szék