A Irodai székek kézikönyvei

Az alábbiakban megtalálja mindazokat a Irodai székek-márkákat, amelyekhez használati útmutató érhető el nálunk. Az összes modell megjelenítéséhez kattintson a márkanévre. Ezenkívül tekintse meg a gyakran ismételt kérdések részt is az oldal alján, amelyekben hasznos tanácsokat talál termékével kapcsolatban. A keresett márkanév nincs a listán? Lépjen velünk kapcsolatba.

Hibás a terméke, és a kézikönyv nem kínál megoldást? Látogassa meg a Repair Café szolgáltatást ingyenes javítási szolgáltatásokért.

Gyakran ismételt kérdések

Ügyfélszolgálati csapatunk keresi a hasznos termékinformációkat, és válaszol a gyakran ismételt kérdésekre. Amennyiben pontatlanságot talál a gyakran ismételt kérdésekben, a kapcsolatfelvételi űrlapon jelezze nekünk a hibát.

Mekkora az irodai szék ideális magassága az íróasztalhoz képest? Ellenőrzött

Az optimális ülő helyzet elérése érdekében a széknek olyan magasságban kell lennie, hogy a lábad lapos legyen a padlón, a felső és alsó lábad pedig 90 fokos szögben legyen. Ebben a helyzetben érintse meg a gallércsontot, és hagyja, hogy karja a testén lógjon. A könyök magassága az íróasztal ideális magassága.

Hasznos volt (324) Olvass tovább

Naponta hány órát ülhetek egy irodai székben? Ellenőrzött

Ideális esetben nem szabad napi 8 óránál többet ülnie. Ezekben az órákban erősen ajánlott 20-30 percenként felállni és körülbelül egy percig sétálni, mielőtt újra leül.

Hasznos volt (5) Olvass tovább