Használati útmutató AFX AFXCH0217 Irodai szék

Használati útmutatóra van szüksége AFX AFXCH0217 Irodai szék? Alább ingyenesen megtekintheti és letöltheti a PDF formátumú kézikönyvet. Ezenkívül gyakran ismételt kérdéseket, termékértékeléseket és felhasználói visszajelzéseket is olvashat, amelyek lehetővé teszik a termék optimális használatát. Ha nem erre a kézikönyvre van szüksége, lépjen velünk kapcsolatba.

Is your product defective and the manual offers no solution? Go to a Repair Café for free repair services.

Használati útmutató

Loading…

pdf2htmlEX
Magyar nyelvű használati útmutató letöltése (PDF, 1.29 MB)
(Gondoljon a környezetre, és csak akkor nyomtassa ki a kézikönyvet, ha feltétlenül szükséges)

Loading…

Értékelés

Ossza meg velünk, mit gondol a AFX AFXCH0217 Irodai szék: értékelje a terméket. Szeretné megosztani a termékkel kapcsolatos tapasztalatát, vagy kérdése van? Írja megjegyzését az oldal alján lévő szövegdobozba.
Elégedett-e a(z) AFX termékével?
Igen Nem
Értékelje elsőként a terméket
0 szavazás

Gyakran ismételt kérdések

Ügyfélszolgálati csapatunk keresi a hasznos termékinformációkat, és válaszol a gyakran ismételt kérdésekre. Amennyiben pontatlanságot talál a gyakran ismételt kérdésekben, a kapcsolatfelvételi űrlapon jelezze nekünk a hibát.

Mekkora az irodai szék ideális magassága az íróasztalhoz képest? Ellenőrzött
Az optimális ülő helyzet elérése érdekében a széknek olyan magasságban kell lennie, hogy a lábad lapos legyen a padlón, a felső és alsó lábad pedig 90 fokos szögben legyen. Ebben a helyzetben érintse meg a gallércsontot, és hagyja, hogy karja a testén lógjon. A könyök magassága az íróasztal ideális magassága.

Hasznos volt (249)

Csatlakozzon a termékről folytatott párbeszédhez

Használati útmutató AFX AFXCH0217 Irodai szék