Használati útmutatók a Dahle Iratmegsemmisítők

Az alábbiakban megtalálja mindazokat a Dahle Iratmegsemmisítők kapcsolatos témaköröket, amelyekhez használati útmutató érhető el nálunk. Ezenkívül tekintse meg a gyakran ismételt kérdések részt is az oldal alján, amelyekben hasznos tanácsokat talál termékével kapcsolatban. A keresett modell nincs a listán? Lépjen velünk kapcsolatba.

Is your product defective and the manual offers no solution? Go to a Repair Café for free repair services.

Gyakran ismételt kérdések

Ügyfélszolgálati csapatunk keresi a hasznos termékinformációkat, és válaszol a gyakran ismételt kérdésekre. Amennyiben pontatlanságot talál a gyakran ismételt kérdésekben, a kapcsolatfelvételi űrlapon jelezze nekünk a hibát.

Miért áll le a papíraprító egy bizonyos időszak után? Ellenőrzött
A papíraprítónak egy idő után le kell hűlnie, hogy megakadályozza a túlmelegedést. Az idő, ameddig a készülék működni tud, mielőtt lehűlne, különböző márkák és modellek szerint változik.

Hasznos volt (427)
Milyen gyakran kell olajozni a papíraprítót? Ellenőrzött
Alkalmi használat esetén elegendő kéthavonta egyszer olajozni a papíraprítót. (Nagyon) rendszeres használat esetén észreveheti, hogy a gépnek nehézségei vannak az aprítással, vagy hogy a papír könnyen beragad. Ezek a gép olajozásának jelei.

Hasznos volt (63)
Használhatom a WD-40-t a Dahle papíraprító olajozásához? Ellenőrzött
Nem, a WD-40 olyan olajfajta, amely miatt a papír beragad és beszorul a gépbe. A papíraprító olajozásához csak a Dahle által ajánlott kenőanyagokat használjon.

Hasznos volt (19)
Csatlakoztathatom a Dahle papíraprítót egy hosszabbítóhoz vagy hosszabbítóhoz? Ellenőrzött
Nem, egy Dahle papíraprítót közvetlenül a falhoz kell csatlakoztatni. Ha hosszabbítóba vagy hosszabbítóba dugja, az károsíthatja a gépet és érvényteleníti a garanciát.

Hasznos volt (1)