A Iratmegsemmisítők kézikönyvei

Az alábbiakban megtalálja mindazokat a Iratmegsemmisítők-márkákat, amelyekhez használati útmutató érhető el nálunk. Az összes modell megjelenítéséhez kattintson a márkanévre. Ezenkívül tekintse meg a gyakran ismételt kérdések részt is az oldal alján, amelyekben hasznos tanácsokat talál termékével kapcsolatban. A keresett márkanév nincs a listán? Lépjen velünk kapcsolatba.

Hibás a terméke, és a kézikönyv nem kínál megoldást? Látogassa meg a Repair Café szolgáltatást ingyenes javítási szolgáltatásokért.

Gyakran ismételt kérdések

Ügyfélszolgálati csapatunk keresi a hasznos termékinformációkat, és válaszol a gyakran ismételt kérdésekre. Amennyiben pontatlanságot talál a gyakran ismételt kérdésekben, a kapcsolatfelvételi űrlapon jelezze nekünk a hibát.

Miért áll le a papíraprító egy bizonyos időszak után? Ellenőrzött

A papíraprítónak egy idő után le kell hűlnie, hogy megakadályozza a túlmelegedést. Az idő, ameddig a készülék működni tud, mielőtt lehűlne, különböző márkák és modellek szerint változik.

Hasznos volt (817) Olvass tovább

Milyen gyakran kell olajozni a papíraprítót? Ellenőrzött

Alkalmi használat esetén elegendő kéthavonta egyszer olajozni a papíraprítót. (Nagyon) rendszeres használat esetén észreveheti, hogy a gépnek nehézségei vannak az aprítással, vagy hogy a papír könnyen beragad. Ezek a gép olajozásának jelei.

Hasznos volt (445) Olvass tovább