Használati útmutató - Trimm Vision - DSL Sátor

Használati útmutatóra van szüksége Trimm Vision - DSL Sátor? Alább ingyenesen megtekintheti és letöltheti a PDF formátumú kézikönyvet. Ezenkívül gyakran ismételt kérdéseket, termékértékeléseket és felhasználói visszajelzéseket is olvashat, amelyek lehetővé teszik a termék optimális használatát. Ha nem erre a kézikönyvre van szüksége, lépjen velünk kapcsolatba.

Is your product defective and the manual offers no solution? Go to a Repair Café for free repair services.

Használati útmutató

Loading…

pdf2htmlEX
Magyar nyelvű használati útmutató letöltése (PDF, 0.62 MB)
(Gondoljon a környezetre, és csak akkor nyomtassa ki a kézikönyvet, ha feltétlenül szükséges)

Loading…

Értékelés

Ossza meg velünk, mit gondol a Trimm Vision - DSL Sátor: értékelje a terméket. Szeretné megosztani a termékkel kapcsolatos tapasztalatát, vagy kérdése van? Írja megjegyzését az oldal alján lévő szövegdobozba.
Elégedett-e a(z) Trimm termékével?
Igen Nem
Értékelje elsőként a terméket
0 szavazás

Gyakran ismételt kérdések

Ügyfélszolgálati csapatunk keresi a hasznos termékinformációkat, és válaszol a gyakran ismételt kérdésekre. Amennyiben pontatlanságot talál a gyakran ismételt kérdésekben, a kapcsolatfelvételi űrlapon jelezze nekünk a hibát.

Összecsomagolhatom a sátramat, ha még nedves? Ellenőrzött
Csak nagyon rövid időre.Ha a nedves sátrat egy hétig vagy még hosszabb ideig tároljuk, megpenészedhet.Ez káros a sátorra és feltehetően az egészségre is.

Hasznos volt (170)
Hogyan impregnálom a sátrat? Ellenőrzött
Döntse el a sátrat, tisztítsa meg a ruhát és hagyja megszáradni. Az impregnálószert növényi permetezőgéppel vagy más permetezőgéppel vigye fel a ruhára. Lehetőség van festőhenger vagy ecset használatára is. A ruhát teljes mértékben telíteni kell az impregnálószerrel. Kezelje a sátor belsejét is. Alaposan tisztítsa meg az ablakokat nedves ruhával. Ne hagyja, hogy az impregnálószer megszáradjon rajta. Hagyja teljesen megszáradni a sátor ruháját. Szükség esetén ismételje meg a kezelést.

Hasznos volt (69)
Kijavíthatok egy könnycseppet vagy lyukat a sátram vásznán? Ellenőrzött
A szintetikus sátorvásznakhoz speciális darab öntapadó kendő található. Ragassza e foltok egyikét a lyuk vagy a szakadás mindkét oldalára. A pamut sátorvásznakhoz vagy vegyes anyagú sátorvásznakhoz a legjobb vasalható tapaszokat használni. Ehhez vas kell.

Hasznos volt (46)
A sátram cipzárja nem fog simán futni, mit tehetek? Ellenőrzött
Ha a cipzár zavartalanul működik, használjon száraz PTFE vagy szilikon sprayt. Ne permetezzen a ruhára, és megelőzően permetezze a jövőbeni problémák elkerülése érdekében.

Hasznos volt (37)
A sátor belsejében vannak vízcseppek, ez azt jelenti, hogy szivárog? Ellenőrzött
Nem, ez valószínűleg kondenzáció. Győződjön meg arról, hogy a sátor megfelelően szellőződik-e, hogy minimális legyen a páralecsapódás.

Hasznos volt (24)
Milyen sátorfákat lehet a legjobban használni, mely felületekhez? Ellenőrzött
Legelő vagy erdő felszínén félkör alakú vagy műanyag csapokat használhat. Sziklás felületeken sziklacsapokat kell használni. Az agyag felületeken félkör alakú, műanyag vagy univerzális csapokat használhat. Kavicsos felületeken félkör alakú vagy univerzális csapok szükségesek, homokon pedig fa csapok.

Hasznos volt (21)
Az impregnálószer fehér foltokat vagy fehér ködöt hagy a sátorruhán, mit tehetek ez ellen? Ellenőrzött
Ha a szer fehér ködöt vagy fehér foltokat hagy a sátorruhán, ez azt jelenti, hogy több impregnálószert alkalmazott ezekre a területekre. Ez nem káros, és a foltok idővel gyakran eltűnnek. A foltok elkerülése érdekében nem ajánlatos kevesebb impregnálószert használni. A kendőnek az impregnálószerrel teljesen telítettnek kell lennie, hogy jó eredményt érjen el.

Hasznos volt (19)

Loading…

Csatlakozzon a termékről folytatott párbeszédhez

A kézikönyvet eredetileg tette közzé a Trimm.