A Sátrak kézikönyvei

Az alábbiakban megtalálja mindazokat a Sátrak-márkákat, amelyekhez használati útmutató érhető el nálunk. Az összes modell megjelenítéséhez kattintson a márkanévre. Ezenkívül tekintse meg a gyakran ismételt kérdések részt is az oldal alján, amelyekben hasznos tanácsokat talál termékével kapcsolatban. A keresett márkanév nincs a listán? Lépjen velünk kapcsolatba.

Hibás a terméke, és a kézikönyv nem kínál megoldást? Látogassa meg a Repair Café szolgáltatást ingyenes javítási szolgáltatásokért.

Gyakran ismételt kérdések

Ügyfélszolgálati csapatunk keresi a hasznos termékinformációkat, és válaszol a gyakran ismételt kérdésekre. Amennyiben pontatlanságot talál a gyakran ismételt kérdésekben, a kapcsolatfelvételi űrlapon jelezze nekünk a hibát.

Összecsomagolhatom a sátramat, ha még nedves? Ellenőrzött

Csak nagyon rövid időre.Ha a nedves sátrat egy hétig vagy még hosszabb ideig tároljuk, megpenészedhet.Ez káros a sátorra és feltehetően az egészségre is.

Hasznos volt (389) Olvass tovább

Hogyan impregnálom a sátrat? Ellenőrzött

Döntse el a sátrat, tisztítsa meg a ruhát és hagyja megszáradni. Az impregnálószert növényi permetezőgéppel vagy más permetezőgéppel vigye fel a ruhára. Lehetőség van festőhenger vagy ecset használatára is. A ruhát teljes mértékben telíteni kell az impregnálószerrel. Kezelje a sátor belsejét is. Alaposan tisztítsa meg az ablakokat nedves ruhával. Ne hagyja, hogy az impregnálószer megszáradjon rajta. Hagyja teljesen megszáradni a sátor ruháját. Szükség esetén ismételje meg a kezelést.

Hasznos volt (291) Olvass tovább

Kijavíthatok egy könnycseppet vagy lyukat a sátram vásznán? Ellenőrzött

A szintetikus sátorvásznakhoz speciális darab öntapadó kendő található. Ragassza e foltok egyikét a lyuk vagy a szakadás mindkét oldalára. A pamut sátorvásznakhoz vagy vegyes anyagú sátorvásznakhoz a legjobb vasalható tapaszokat használni. Ehhez vas kell.

Hasznos volt (223) Olvass tovább

A sátram cipzárja nem fog simán futni, mit tehetek? Ellenőrzött

Ha a cipzár zavartalanul működik, használjon száraz PTFE vagy szilikon sprayt. Ne permetezzen a ruhára, és megelőzően permetezze a jövőbeni problémák elkerülése érdekében.

Hasznos volt (162) Olvass tovább

A sátor belsejében vannak vízcseppek, ez azt jelenti, hogy szivárog? Ellenőrzött

Nem, ez valószínűleg kondenzáció. Győződjön meg arról, hogy a sátor megfelelően szellőződik-e, hogy minimális legyen a páralecsapódás.

Hasznos volt (135) Olvass tovább

Milyen sátorfákat lehet a legjobban használni, mely felületekhez? Ellenőrzött

Legelő vagy erdő felszínén félkör alakú vagy műanyag csapokat használhat. Sziklás felületeken sziklacsapokat kell használni. Az agyag felületeken félkör alakú, műanyag vagy univerzális csapokat használhat. Kavicsos felületeken félkör alakú vagy univerzális csapok szükségesek, homokon pedig fa csapok.

Hasznos volt (110) Olvass tovább

Az impregnálószer fehér foltokat vagy fehér ködöt hagy a sátorruhán, mit tehetek ez ellen? Ellenőrzött

Ha a szer fehér ködöt vagy fehér foltokat hagy a sátorruhán, ez azt jelenti, hogy több impregnálószert alkalmazott ezekre a területekre. Ez nem káros, és a foltok idővel gyakran eltűnnek. A foltok elkerülése érdekében nem ajánlatos kevesebb impregnálószert használni. A kendőnek az impregnálószerrel teljesen telítettnek kell lennie, hogy jó eredményt érjen el.

Hasznos volt (102) Olvass tovább