Használati útmutatók a Eminent Útválasztók

Az alábbiakban megtalálja mindazokat a Eminent Útválasztók kapcsolatos témaköröket, amelyekhez használati útmutató érhető el nálunk. Ezenkívül tekintse meg a gyakran ismételt kérdések részt is az oldal alján, amelyekben hasznos tanácsokat talál termékével kapcsolatban. A keresett modell nincs a listán? Lépjen velünk kapcsolatba.

Hibás a terméke, és a kézikönyv nem kínál megoldást? Látogassa meg a Repair Café szolgáltatást ingyenes javítási szolgáltatásokért.

Gyakran ismételt kérdések

Ügyfélszolgálati csapatunk keresi a hasznos termékinformációkat, és válaszol a gyakran ismételt kérdésekre. Amennyiben pontatlanságot talál a gyakran ismételt kérdésekben, a kapcsolatfelvételi űrlapon jelezze nekünk a hibát.

Hogyan növelhetem a routerem jelerősségét? Ellenőrzött
Először próbáljon meg úgy állítani a router helyén és állásán, hogy erősödjön a jel.Ha ez nem sikerül, többnyire meg lehet változtatni a router vezeték nélküli csatornáját.Előfordulhat, hogy más vezeték nélküli eszközök ugyanazt a vezeték nélküli csatornát használják, és ez okozza a jelerősség csökkenését.

Hasznos volt (1179) Olvass tovább
Mi a különbség az útválasztó és a modem között? Ellenőrzött
A modem megkönnyíti az internethez való csatlakozást a szolgáltatón keresztül. Az útválasztó elosztja ezt a jelet a hálózat különböző eszközeinek. A legtöbb modern útválasztó beépített modemmel rendelkezik.

Hasznos volt (131) Olvass tovább
Hogyan állíthatom vissza az Eminent routert? Ellenőrzött
A készülék hátulján egy kis reset gomb vagy lyuk található. Nyomja meg ezt például egy gemkapocs végével, és tartsa lenyomva 15 másodpercig. Amikor az összes lámpa újra világít és a szokásos módon ég, az útválasztót sikeresen alaphelyzetbe állította.

Hasznos volt (1) Olvass tovább
Mit jelentenek az útválasztóm alján / hátulján található rövidítések? Ellenőrzött
Az útválasztók betűszavai márkánként eltérőek lehetnek. Néhány általános rövidítés: DC IN (a tápkábel csatlakozása), RST / WPS (reset gomb), WAN / WLAN (kapcsolat a modem kábeléhez), LAN / Ethernet (például a számítógéphez csatlakozó kábel csatlakozása) )

Hasznos volt (0) Olvass tovább