A Útválasztók kézikönyvei

Az alábbiakban megtalálja mindazokat a Útválasztók-márkákat, amelyekhez használati útmutató érhető el nálunk. Az összes modell megjelenítéséhez kattintson a márkanévre. Ezenkívül tekintse meg a gyakran ismételt kérdések részt is az oldal alján, amelyekben hasznos tanácsokat talál termékével kapcsolatban. A keresett márkanév nincs a listán? Lépjen velünk kapcsolatba.

Hibás a terméke, és a kézikönyv nem kínál megoldást? Látogassa meg a Repair Café szolgáltatást ingyenes javítási szolgáltatásokért.

Gyakran ismételt kérdések

Ügyfélszolgálati csapatunk keresi a hasznos termékinformációkat, és válaszol a gyakran ismételt kérdésekre. Amennyiben pontatlanságot talál a gyakran ismételt kérdésekben, a kapcsolatfelvételi űrlapon jelezze nekünk a hibát.

Hogyan növelhetem a routerem jelerősségét? Ellenőrzött

Először próbáljon meg úgy állítani a router helyén és állásán, hogy erősödjön a jel.Ha ez nem sikerül, többnyire meg lehet változtatni a router vezeték nélküli csatornáját.Előfordulhat, hogy más vezeték nélküli eszközök ugyanazt a vezeték nélküli csatornát használják, és ez okozza a jelerősség csökkenését.

Hasznos volt (1199) Olvass tovább

Mi a különbség az útválasztó és a modem között? Ellenőrzött

A modem megkönnyíti az internethez való csatlakozást a szolgáltatón keresztül. Az útválasztó elosztja ezt a jelet a hálózat különböző eszközeinek. A legtöbb modern útválasztó beépített modemmel rendelkezik.

Hasznos volt (143) Olvass tovább