A Futópadok kézikönyvei

Az alábbiakban megtalálja mindazokat a Futópadok-márkákat, amelyekhez használati útmutató érhető el nálunk. Az összes modell megjelenítéséhez kattintson a márkanévre. Ezenkívül tekintse meg a gyakran ismételt kérdések részt is az oldal alján, amelyekben hasznos tanácsokat talál termékével kapcsolatban. A keresett márkanév nincs a listán? Lépjen velünk kapcsolatba.

Hibás a terméke, és a kézikönyv nem kínál megoldást? Látogassa meg a Repair Café szolgáltatást ingyenes javítási szolgáltatásokért.

Gyakran ismételt kérdések

Ügyfélszolgálati csapatunk keresi a hasznos termékinformációkat, és válaszol a gyakran ismételt kérdésekre. Amennyiben pontatlanságot talál a gyakran ismételt kérdésekben, a kapcsolatfelvételi űrlapon jelezze nekünk a hibát.

Milyen izmokat képeznek a futópad használata során? Ellenőrzött

A futópad helyes használatakor a hát, a has, a farizom és a láb izmait edzeni kell.

Hasznos volt (665) Olvass tovább

A futópadom öve megcsúszik, mit tegyek? Ellenőrzött

Ha a futópadon lévő öv megcsúszik, ez annak a jele lehet, hogy túl laza, és meg kell húzni. Olvassa el az adott futópad kézikönyvét, hogy megtudja, hogyan kell megfeszíteni a modellen lévő övet.

Hasznos volt (58) Olvass tovább

Mennyi mozgásra van szüksége egy átlagos felnőttnek? Ellenőrzött

Felnőttként jó ötlet mérsékelten intenzív testmozgást végezni, összesen legalább heti 2,5 órát. Ideális esetben ez több napra elosztva.

Hasznos volt (45) Olvass tovább

Mi a maximális pulzusszám edzés közben? Ellenőrzött

Általában véve 220-as pulzusszámot vehet fel, és levonhatja az életkorát. Tehát egy 48 éves személy esetében a maximális pulzusszám 220 mínusz 48, ami 172-nek felel meg. Ha nem biztos a személyes állapotában, feltétlenül forduljon orvosához.

Hasznos volt (17) Olvass tovább