A Elliptikus edzőgépek kézikönyvei

Az alábbiakban megtalálja mindazokat a Elliptikus edzőgépek-márkákat, amelyekhez használati útmutató érhető el nálunk. Az összes modell megjelenítéséhez kattintson a márkanévre. Ezenkívül tekintse meg a gyakran ismételt kérdések részt is az oldal alján, amelyekben hasznos tanácsokat talál termékével kapcsolatban. A keresett márkanév nincs a listán? Lépjen velünk kapcsolatba.

Hibás a terméke, és a kézikönyv nem kínál megoldást? Látogassa meg a Repair Café szolgáltatást ingyenes javítási szolgáltatásokért.

Gyakran ismételt kérdések

Ügyfélszolgálati csapatunk keresi a hasznos termékinformációkat, és válaszol a gyakran ismételt kérdésekre. Amennyiben pontatlanságot talál a gyakran ismételt kérdésekben, a kapcsolatfelvételi űrlapon jelezze nekünk a hibát.

Mi a különbség a cross trainer között, amelynek lendkeréke elöl vagy hátul van? Ellenőrzött

A hátsó lendkerékkel rendelkező cross trénerek gyakran kisebbek. Ezeken a trénereken általában kisebb lépéseket is megtehet. Ha a lendkerék elöl van, akkor a keresztszerű edző általában nagyobb, és nagyobb lépések megtételét teszi lehetővé.

Hasznos volt (247) Olvass tovább

Milyen izmok vannak kiképezve, amikor keresztedzőt használunk? Ellenőrzött

A cross trainer helyes használatakor szinte minden izmot edz. Edzés során a hát, a váll, a kar, a has, a farizom és a láb izmait használja.

Hasznos volt (230) Olvass tovább

Megterhelő a cross trainer használata a térdem számára? Ellenőrzött

Nem. A gyakorlat során a lábad a pedálokon marad, és simán mozogsz. Ez azt jelenti, hogy nincs erő a térdre, mint például a futás esetén.

Hasznos volt (201) Olvass tovább

Mennyi mozgásra van szüksége egy átlagos felnőttnek? Ellenőrzött

Felnőttként jó ötlet mérsékelten intenzív testmozgást végezni, összesen legalább heti 2,5 órát. Ideális esetben ez több napra elosztva.

Hasznos volt (43) Olvass tovább

Mi a maximális pulzusszám edzés közben? Ellenőrzött

Általában véve 220-as pulzusszámot vehet fel, és levonhatja az életkorát. Tehát egy 48 éves személy esetében a maximális pulzusszám 220 mínusz 48, ami 172-nek felel meg. Ha nem biztos a személyes állapotában, feltétlenül forduljon orvosához.

Hasznos volt (22) Olvass tovább