Használati útmutatók a Elliptikus edzőgépek

Az alábbiakban megtalálja mindazokat a Elliptikus edzőgépek-márkákat, amelyekhez használati útmutató érhető el nálunk. Az összes modell megjelenítéséhez kattintson a márkanévre. Ezenkívül tekintse meg a gyakran ismételt kérdések részt is az oldal alján, amelyekben hasznos tanácsokat talál termékével kapcsolatban. A keresett márkanév nincs a listán? Lépjen velünk kapcsolatba.

Hibás a terméke, és a kézikönyv nem kínál megoldást? Látogassa meg a Repair Café szolgáltatást ingyenes javítási szolgáltatásokért.

Gyakran ismételt kérdések

Ügyfélszolgálati csapatunk keresi a hasznos termékinformációkat, és válaszol a gyakran ismételt kérdésekre. Amennyiben pontatlanságot talál a gyakran ismételt kérdésekben, a kapcsolatfelvételi űrlapon jelezze nekünk a hibát.

Mi a különbség a cross trainer között, amelynek lendkeréke elöl vagy hátul van? Ellenőrzött
A hátsó lendkerékkel rendelkező cross trénerek gyakran kisebbek. Ezeken a trénereken általában kisebb lépéseket is megtehet. Ha a lendkerék elöl van, akkor a keresztszerű edző általában nagyobb, és nagyobb lépések megtételét teszi lehetővé.

Hasznos volt (171) Olvass tovább
Milyen izmok vannak kiképezve, amikor keresztedzőt használunk? Ellenőrzött
A cross trainer helyes használatakor szinte minden izmot edz. Edzés során a hát, a váll, a kar, a has, a farizom és a láb izmait használja.

Hasznos volt (165) Olvass tovább
Megterhelő a cross trainer használata a térdem számára? Ellenőrzött
Nem. A gyakorlat során a lábad a pedálokon marad, és simán mozogsz. Ez azt jelenti, hogy nincs erő a térdre, mint például a futás esetén.

Hasznos volt (140) Olvass tovább