Használati útmutató Panasonic SDR-H20 Videokamera

Használati útmutatóra van szüksége Panasonic SDR-H20 Videokamera? Alább ingyenesen megtekintheti és letöltheti a PDF formátumú kézikönyvet. Ezenkívül gyakran ismételt kérdéseket, termékértékeléseket és felhasználói visszajelzéseket is olvashat, amelyek lehetővé teszik a termék optimális használatát. Ha nem erre a kézikönyvre van szüksége, lépjen velünk kapcsolatba.

Hibás a terméke, és a kézikönyv nem kínál megoldást? Látogassa meg a Repair Café szolgáltatást ingyenes javítási szolgáltatásokért.

Használati útmutató

Loading…

Magyar nyelvű használati útmutató letöltése (PDF, 11.42 MB)
(Gondoljon a környezetre, és csak akkor nyomtassa ki a kézikönyvet, ha feltétlenül szükséges)

Loading…

Értékelés

Ossza meg velünk, mit gondol a Panasonic SDR-H20 Videokamera: értékelje a terméket. Szeretné megosztani a termékkel kapcsolatos tapasztalatát, vagy kérdése van? Írja megjegyzését az oldal alján lévő szövegdobozba.
Elégedett a Panasonic SDR-H20 Videokamera-szal?
Igen Nem
100%
0%
1 szavazás

További információ erről a kézikönyvről

Megértjük, hogy jó, ha van egy papíralapú kézikönyv a Panasonic SDR-H20 Videokamera-hoz. A kézikönyvet bármikor letöltheti weboldalunkról, és saját maga is kinyomtathatja. Ha szeretne egy eredeti kézikönyvet, javasoljuk, hogy lépjen kapcsolatba a következővel: Panasonic. Esetleg tudnak adni egy eredeti kézikönyvet. Más nyelvű kézikönyvet keres Panasonic SDR-H20 Videokamera készülékéhez? Válassza ki a kívánt nyelvet a honlapunkon, és keresse meg a modellszámot, hátha elérhető.

Műszaki adatok

Márka Panasonic
Modell SDR-H20
Kategória Videokamerák
Fájltípus PDF
Fájl méret 11.42 MB

Panasonic Videokamerák összes kézikönyve
Videokamerák további kézikönyvei

Gyakran Ismételt Kérdések a következővel kapcsolatban: Panasonic SDR-H20 Videokamera

Ügyfélszolgálati csapatunk keresi a hasznos termékinformációkat, és válaszol a gyakran ismételt kérdésekre. Amennyiben pontatlanságot talál a gyakran ismételt kérdésekben, a kapcsolatfelvételi űrlapon jelezze nekünk a hibát.

Mennyi felvételt tárolhatok az SD-kártyán? Ellenőrzött
Ez nagymértékben függ a beállításoktól, de általában elmondható, hogy 1 GB tárhely körülbelül 5 perc HD vagy 1 perc 4K felvételt képes tárolni.

Hasznos volt (60) Olvass tovább
Mit jelent az SD? Ellenőrzött
Az SD jelentése Secure Digital. Az SD-kártyák a szabványos adathordozók sok digitális fényképezőgéphez.

Hasznos volt (31) Olvass tovább
Hogyan akadályozhatom meg a vörös szemet a képeimen? Ellenőrzött
A „vörös szem” jelenséget az okozza, hogy a túl sok fény túl kevés idő alatt jut el a képen látható emberek szemébe. Ez a hatás sötét légkörben még erősebb. A megelőzés érdekében a következőket teheti: ne hagyja, hogy az emberek közvetlenül a fényképezőgépbe nézzenek, több fényt teremtsenek, a képet közelebb vegyék a témához, vagy csökkentsék a zoom funkció használatát.

Hasznos volt (19) Olvass tovább
A készülékemben lévő akkumulátor oxidálódott, továbbra is biztonságosan használhatom? Ellenőrzött
Ja, az eszköz továbbra is biztonságosan használható. Először vegye ki az oxidizd akkumulátort. Ehhez soha ne használjon puszta kezet. Ezután tisztítsa meg az elemtartót egy ecetbe vagy citromlébe mártott vattával. Hagyja megszáradni és helyezzen be új elemeket.

Hasznos volt (17) Olvass tovább
Mit jelent a megapixel? Ellenőrzött
Egy megapixel (MP) egy millió pixelnek felel meg.A megapixel mértékegységet többek között a digitális fényképezőgépek és videokamerák felbontásának jelzésére használják.Például egy 1280x960 pixel méretű képeket készítő kamera felbontása 1,3MP.Bár egy kép minőségét sok tényező befolyásolja, elmondhatjuk, hogy általában több megapixel jobb képet eredményez.

Hasznos volt (17) Olvass tovább

Csatlakozzon a termékről folytatott párbeszédhez

Itt megoszthatja véleményét a Panasonic SDR-H20 Videokamera-ról. Ha kérdése van, először figyelmesen olvassa el a kézikönyvet. Kézikönyv igénylése kapcsolatfelvételi űrlapunk segítségével történhet.

Használati útmutató Panasonic SDR-H20 Videokamera