Használati útmutatók a Panasonic Videokamerák

Az alábbiakban megtalálja mindazokat a Panasonic Videokamerák kapcsolatos témaköröket, amelyekhez használati útmutató érhető el nálunk. Ezenkívül tekintse meg a gyakran ismételt kérdések részt is az oldal alján, amelyekben hasznos tanácsokat talál termékével kapcsolatban. A keresett modell nincs a listán? Lépjen velünk kapcsolatba.

Is your product defective and the manual offers no solution? Go to a Repair Café for free repair services.

Gyakran ismételt kérdések

Ügyfélszolgálati csapatunk keresi a hasznos termékinformációkat, és válaszol a gyakran ismételt kérdésekre. Amennyiben pontatlanságot talál a gyakran ismételt kérdésekben, a kapcsolatfelvételi űrlapon jelezze nekünk a hibát.

Mennyi felvételt tárolhatok az SD-kártyán? Ellenőrzött
Ez nagymértékben függ a beállításoktól, de általában elmondható, hogy 1 GB tárhely körülbelül 5 perc HD vagy 1 perc 4K felvételt képes tárolni.

Hasznos volt (46)
Mit jelent az SD? Ellenőrzött
Az SD jelentése Secure Digital. Az SD-kártyák a szabványos adathordozók sok digitális fényképezőgéphez.

Hasznos volt (22)
Hogyan akadályozhatom meg a vörös szemet a képeimen? Ellenőrzött
A „vörös szem” jelenséget az okozza, hogy a túl sok fény túl kevés idő alatt jut el a képen látható emberek szemébe. Ez a hatás sötét légkörben még erősebb. A megelőzés érdekében a következőket teheti: ne hagyja, hogy az emberek közvetlenül a fényképezőgépbe nézzenek, több fényt teremtsenek, a képet közelebb vegyék a témához, vagy csökkentsék a zoom funkció használatát.

Hasznos volt (13)
A készülékemben lévő akkumulátor oxidálódott, továbbra is biztonságosan használhatom? Ellenőrzött
Ja, az eszköz továbbra is biztonságosan használható. Először vegye ki az oxidizd akkumulátort. Ehhez soha ne használjon puszta kezet. Ezután tisztítsa meg az elemtartót egy ecetbe vagy citromlébe mártott vattával. Hagyja megszáradni és helyezzen be új elemeket.

Hasznos volt (12)
Mit jelent a megapixel? Ellenőrzött
Egy megapixel (MP) egy millió pixelnek felel meg.A megapixel mértékegységet többek között a digitális fényképezőgépek és videokamerák felbontásának jelzésére használják.Például egy 1280x960 pixel méretű képeket készítő kamera felbontása 1,3MP.Bár egy kép minőségét sok tényező befolyásolja, elmondhatjuk, hogy általában több megapixel jobb képet eredményez.

Hasznos volt (11)