Használati útmutatók a IKEA Redőnyök

Az alábbiakban megtalálja mindazokat a IKEA Redőnyök kapcsolatos témaköröket, amelyekhez használati útmutató érhető el nálunk. Ezenkívül tekintse meg a gyakran ismételt kérdések részt is az oldal alján, amelyekben hasznos tanácsokat talál termékével kapcsolatban. A keresett modell nincs a listán? Lépjen velünk kapcsolatba.

Is your product defective and the manual offers no solution? Go to a Repair Café for free repair services.

Gyakran ismételt kérdések

Ügyfélszolgálati csapatunk keresi a hasznos termékinformációkat, és válaszol a gyakran ismételt kérdésekre. Amennyiben pontatlanságot talál a gyakran ismételt kérdésekben, a kapcsolatfelvételi űrlapon jelezze nekünk a hibát.

Melyik az IKEA-termékem szétszerelésének legjobb módja? Ellenőrzött
Az IKEA szerint a termékeik szétszerelésének legjobb módja az utasítások visszafelé történő követése.

Hasznos volt (12089)
Az IKEA-termékemből hiányzik egy csavar/dugó/szeg. Ellenőrzött
Mindegyik IKEA áruházban található egy olyan részleg, ahonnan ingyenesen választhat magának csavarokat, dugókat és egyéb rögzítőelemeket.

Hasznos volt (6106)
Szeretnék eltávolítani egy fából készült tiplit az IKEA termékemből, de nem tudom kihozni. Mit kellene tennem? Ellenőrzött
A legjobb, ha egy fogót használ, és enyhe nyomással távolítsa el a tiplit. Ne szorítson túl erősen, különben a tipli elveszíti a tapadását.

Hasznos volt (743)
A redőnyöm nem húz fel egyenletesen, mit tehetek ez ellen? Ellenőrzött
Fontos, hogy a redőny teljesen teljesen vízszintesen legyen felszerelve. Ha a redőnyt nem szerelték vízszintesen, akkor a redőny nem gördül fel egyenletesen. A redőny kihúzásakor a rögzítőnek a vak közepén kell lennie, hogy egyenletesen lehajthassa.

Hasznos volt (242)
Moshatók-e az IKEA redőnyei? Ellenőrzött
Nem, ez a termék nem mosható, nem vasalható és nem fehéríthető.

Hasznos volt (123)