A Redőnyök kézikönyvei

Az alábbiakban megtalálja mindazokat a Redőnyök-márkákat, amelyekhez használati útmutató érhető el nálunk. Az összes modell megjelenítéséhez kattintson a márkanévre. Ezenkívül tekintse meg a gyakran ismételt kérdések részt is az oldal alján, amelyekben hasznos tanácsokat talál termékével kapcsolatban. A keresett márkanév nincs a listán? Lépjen velünk kapcsolatba.

Hibás a terméke, és a kézikönyv nem kínál megoldást? Látogassa meg a Repair Café szolgáltatást ingyenes javítási szolgáltatásokért.

Gyakran ismételt kérdések

Ügyfélszolgálati csapatunk keresi a hasznos termékinformációkat, és válaszol a gyakran ismételt kérdésekre. Amennyiben pontatlanságot talál a gyakran ismételt kérdésekben, a kapcsolatfelvételi űrlapon jelezze nekünk a hibát.

A redőnyöm nem húz fel egyenletesen, mit tehetek ez ellen? Ellenőrzött

Fontos, hogy a redőny teljesen teljesen vízszintesen legyen felszerelve. Ha a redőnyt nem szerelték vízszintesen, akkor a redőny nem gördül fel egyenletesen. A redőny kihúzásakor a rögzítőnek a vak közepén kell lennie, hogy egyenletesen lehajthassa.

Hasznos volt (598) Olvass tovább

Hogyan tisztítsam meg a rolót? Ellenőrzött

A legjobb, ha az anyagokat csak enyhén nedves ruhával tisztítja, amely tisztítószerek nélkül nem hagy szöszöket. A szennyeződés eltávolításához finoman áttörölheti az anyagot ragasztószalaggal is. Soha ne távolítsa el az anyagot a csőből, és ne nedvesítse meg az anyagot.

Hasznos volt (0) Olvass tovább