Használati útmutatók a IKEA Lámpák

Az alábbiakban megtalálja mindazokat a IKEA Lámpák kapcsolatos témaköröket, amelyekhez használati útmutató érhető el nálunk. Ezenkívül tekintse meg a gyakran ismételt kérdések részt is az oldal alján, amelyekben hasznos tanácsokat talál termékével kapcsolatban. A keresett modell nincs a listán? Lépjen velünk kapcsolatba.

Is your product defective and the manual offers no solution? Go to a Repair Café for free repair services.

Gyakran ismételt kérdések

Ügyfélszolgálati csapatunk keresi a hasznos termékinformációkat, és válaszol a gyakran ismételt kérdésekre. Amennyiben pontatlanságot talál a gyakran ismételt kérdésekben, a kapcsolatfelvételi űrlapon jelezze nekünk a hibát.

Melyik az IKEA-termékem szétszerelésének legjobb módja? Ellenőrzött
Az IKEA szerint a termékeik szétszerelésének legjobb módja az utasítások visszafelé történő követése.

Hasznos volt (11780)
Az IKEA-termékemből hiányzik egy csavar/dugó/szeg. Ellenőrzött
Mindegyik IKEA áruházban található egy olyan részleg, ahonnan ingyenesen választhat magának csavarokat, dugókat és egyéb rögzítőelemeket.

Hasznos volt (5985)
Szeretnék eltávolítani egy fából készült tiplit az IKEA termékemből, de nem tudom kihozni. Mit kellene tennem? Ellenőrzött
A legjobb, ha egy fogót használ, és enyhe nyomással távolítsa el a tiplit. Ne szorítson túl erősen, különben a tipli elveszíti a tapadását.

Hasznos volt (708)
Az összes LED-világítás tompítható? Ellenőrzött
Nem, nem minden LED lámpa tompítható. Ezt jelzi a csomagolás vagy maga a lámpa.

Hasznos volt (138)
Mit jelent a lumen? Ellenőrzött
A lumen egy adott fényforrás összes kibocsátott látható fénymennyiségének mértékegysége.

Hasznos volt (81)
Miért fontos a fény színe? Ellenőrzött
Kétféle fény, meleg és hideg fény van. A hideg fény éles és ébren tart. A meleg fény pihentető hatást fejt ki. A fény melegét Kelvin-ben mérik, és maga a lámpa csomagolása is feltünteti.

Hasznos volt (65)
Milyen csavaralapok léteznek? Ellenőrzött
Világszerte sokféle aljzat létezik, de a legtöbbet az Edison csavarra építik, amelyet E betűvel jeleznek. A legtöbb országban az E27 és E14 csavaros talpak szabványosak. Az Egyesült Államokban az E26, E17, E12 és E10 szabvány.

Hasznos volt (46)
Mit mondanak a wattok a lámpámról? Ellenőrzött
A Watt a villamosenergia-fogyasztás mérőegysége. A több fényt kibocsátó lámpák általában több wattot használnak, de a fényteljesítmény összehasonlításához mindig használjon lumenet.

Hasznos volt (40)
Új lámpát tettem a lámpámba, de nem kapcsol be, miért van ez? Ellenőrzött
Egyes lámpák meghatározott teljesítményű fényforrásokhoz készülnek. Ha olyan fényforrást helyez be, amely nagyobb teljesítményt igényel, mint amennyit a lámpa képes biztosítani, előfordulhat, hogy a fény nem kapcsol be. Ha a lámpa sokkal nagyobb teljesítményt nyújt, mint amire a fényforrás készült, akkor a fényforrás kiéghet.

Hasznos volt (30)
Mi az a LED? Ellenőrzött
A LED mozaikszó fénykibocsátó diódát jelent (Light-Emitting Diode).Fénykibocsátás történik annak hatására, ha a megfelelő irányban elektromos áramot vezetünk át a félvezetőn.

Hasznos volt (29)