Használati útmutató IKEA BUNKEFLO Lámpa

Kézikönyvre van szüksége a IKEA BUNKEFLO Lámpa hez? Az alábbiakban ingyenesen megtekintheti és letöltheti a PDF kézikönyvet angol nyelven. Ez a termék jelenleg 10 gyakran ismételt kérdéseket, 3 megjegyzést tartalmaz, és 0 szavazattal rendelkezik. Ha nem ezt a kézikönyvet szeretné, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk.

Hibás a terméke, és a kézikönyv nem kínál megoldást? Látogassa meg a Repair Café szolgáltatást ingyenes javítási szolgáltatásokért.

Használati útmutató

Loading…

1
BUNKEFLO
Magyar nyelvű használati útmutató letöltése (PDF, 0.83 MB)
(Gondoljon a környezetre, és csak akkor nyomtassa ki a kézikönyvet, ha feltétlenül szükséges)

Loading…

Értékelés

Ossza meg velünk, mit gondol a IKEA BUNKEFLO Lámpa: értékelje a terméket. Szeretné megosztani a termékkel kapcsolatos tapasztalatát, vagy kérdése van? Írja megjegyzését az oldal alján lévő szövegdobozba.
Elégedett a IKEA BUNKEFLO Lámpa-szal?
Igen Nem
Értékelje elsőként a terméket
0 szavazás

Csatlakozzon a termékről folytatott párbeszédhez

Itt megoszthatja véleményét a IKEA BUNKEFLO Lámpa-ról. Ha kérdése van, először figyelmesen olvassa el a kézikönyvet. Kézikönyv igénylése kapcsolatfelvételi űrlapunk segítségével történhet.

peter stoopman 30-08-2023
Sehogy sem tudom megrövidíteni a Bunkeflo lámpám vezetékét. Másik sorkapcsot kell vennem, mert a használt sorkapocsról nem lehet lehúzni a vezetéket. A kézikönyv nem írja le, hogyan kell leválasztani a kábelt a sorkapocsról.

válasz | Hasznos volt (0) (A Google fordította)
Ute 10-07-2024
Le tudod tompítani a Bunkeflo lámpát?

válasz | Hasznos volt (0) (A Google fordította)
Ute 10-07-2024
Le tudod tompítani a lámpát?

válasz | Hasznos volt (0) (A Google fordította)

További információ erről a kézikönyvről

Megértjük, hogy jó, ha van egy papíralapú kézikönyv a IKEA BUNKEFLO Lámpa-hoz. A kézikönyvet bármikor letöltheti weboldalunkról, és saját maga is kinyomtathatja. Ha szeretne egy eredeti kézikönyvet, javasoljuk, hogy lépjen kapcsolatba a következővel: IKEA. Esetleg tudnak adni egy eredeti kézikönyvet. Más nyelvű kézikönyvet keres IKEA BUNKEFLO Lámpa készülékéhez? Válassza ki a kívánt nyelvet a honlapunkon, és keresse meg a modellszámot, hátha elérhető.

Műszaki adatok

Márka IKEA
Modell BUNKEFLO
Kategória Lámpák
Fájltípus PDF
Fájl méret 0.83 MB

IKEA Lámpák összes kézikönyve
Lámpák további kézikönyvei

Gyakran Ismételt Kérdések a következővel kapcsolatban: IKEA BUNKEFLO Lámpa

Ügyfélszolgálati csapatunk keresi a hasznos termékinformációkat, és válaszol a gyakran ismételt kérdésekre. Amennyiben pontatlanságot talál a gyakran ismételt kérdésekben, a kapcsolatfelvételi űrlapon jelezze nekünk a hibát.

Melyik az IKEA-termékem szétszerelésének legjobb módja? Ellenőrzött

Az IKEA szerint a termékeik szétszerelésének legjobb módja az utasítások visszafelé történő követése.

Hasznos volt (18816) Olvass tovább

Az IKEA-termékemből hiányzik egy csavar/dugó/szeg. Ellenőrzött

Mindegyik IKEA áruházban található egy olyan részleg, ahonnan ingyenesen választhat magának csavarokat, dugókat és egyéb rögzítőelemeket.

Hasznos volt (9023) Olvass tovább

Szeretnék eltávolítani egy fából készült tiplit az IKEA termékemből, de nem tudom kihozni. Mit kellene tennem? Ellenőrzött

A legjobb, ha egy fogót használ, és enyhe nyomással távolítsa el a tiplit. Ne szorítson túl erősen, különben a tipli elveszíti a tapadását.

Hasznos volt (1555) Olvass tovább

Az összes LED-világítás tompítható? Ellenőrzött

Nem, nem minden LED lámpa tompítható. Ezt jelzi a csomagolás vagy maga a lámpa.

Hasznos volt (492) Olvass tovább

Új lámpát tettem a lámpámba, de nem kapcsol be, miért van ez? Ellenőrzött

Egyes lámpák meghatározott teljesítményű fényforrásokhoz készülnek. Ha olyan fényforrást helyez be, amely nagyobb teljesítményt igényel, mint amennyit a lámpa képes biztosítani, előfordulhat, hogy a fény nem kapcsol be. Ha a lámpa sokkal nagyobb teljesítményt nyújt, mint amire a fényforrás készült, akkor a fényforrás kiéghet.

Hasznos volt (349) Olvass tovább

Miért fontos a fény színe? Ellenőrzött

Kétféle fény, meleg és hideg fény van. A hideg fény éles és ébren tart. A meleg fény pihentető hatást fejt ki. A fény melegét Kelvin-ben mérik, és maga a lámpa csomagolása is feltünteti.

Hasznos volt (283) Olvass tovább

Mit jelent a lumen? Ellenőrzött

A lumen egy adott fényforrás összes kibocsátott látható fénymennyiségének mértékegysége.

Hasznos volt (228) Olvass tovább

Milyen csavaralapok léteznek? Ellenőrzött

Világszerte sokféle aljzat létezik, de a legtöbbet az Edison csavarra építik, amelyet E betűvel jeleznek. A legtöbb országban az E27 és E14 csavaros talpak szabványosak. Az Egyesült Államokban az E26, E17, E12 és E10 szabvány.

Hasznos volt (172) Olvass tovább

Mit mondanak a wattok a lámpámról? Ellenőrzött

A Watt a villamosenergia-fogyasztás mérőegysége. A több fényt kibocsátó lámpák általában több wattot használnak, de a fényteljesítmény összehasonlításához mindig használjon lumenet.

Hasznos volt (147) Olvass tovább

Mi az a LED? Ellenőrzött

A LED mozaikszó fénykibocsátó diódát jelent (Light-Emitting Diode).Fénykibocsátás történik annak hatására, ha a megfelelő irányban elektromos áramot vezetünk át a félvezetőn.

Hasznos volt (128) Olvass tovább
Használati útmutató IKEA BUNKEFLO Lámpa

Kapcsolódó termékek

Kapcsolódó kategóriák