Használati útmutatók a IKEA Ágykeretek

Az alábbiakban megtalálja mindazokat a IKEA Ágykeretek kapcsolatos témaköröket, amelyekhez használati útmutató érhető el nálunk. Ezenkívül tekintse meg a gyakran ismételt kérdések részt is az oldal alján, amelyekben hasznos tanácsokat talál termékével kapcsolatban. A keresett modell nincs a listán? Lépjen velünk kapcsolatba.

Is your product defective and the manual offers no solution? Go to a Repair Café for free repair services.

Gyakran ismételt kérdések

Ügyfélszolgálati csapatunk keresi a hasznos termékinformációkat, és válaszol a gyakran ismételt kérdésekre. Amennyiben pontatlanságot talál a gyakran ismételt kérdésekben, a kapcsolatfelvételi űrlapon jelezze nekünk a hibát.

Melyik az IKEA-termékem szétszerelésének legjobb módja? Ellenőrzött
Az IKEA szerint a termékeik szétszerelésének legjobb módja az utasítások visszafelé történő követése.

Hasznos volt (14771)
Az IKEA-termékemből hiányzik egy csavar/dugó/szeg. Ellenőrzött
Mindegyik IKEA áruházban található egy olyan részleg, ahonnan ingyenesen választhat magának csavarokat, dugókat és egyéb rögzítőelemeket.

Hasznos volt (7331)
Szeretnék eltávolítani egy fából készült tiplit az IKEA termékemből, de nem tudom kihozni. Mit kellene tennem? Ellenőrzött
A legjobb, ha egy fogót használ, és enyhe nyomással távolítsa el a tiplit. Ne szorítson túl erősen, különben a tipli elveszíti a tapadását.

Hasznos volt (1062)
Van IKEA ágykeretem, és az utasítások szerint középtartóra van szükségem, de nem volt benne a csomagban. Mit kellene tennem? Ellenőrzött
Számos IKEA ágykeret használja a SKORVA középtartót. A boltban külön kell megvásárolni.

Hasznos volt (575)
Mekkora a matrac minimális vastagsága? Ellenőrzött
A megfelelő kényelem érdekében minden típusú matracnak legalább 16 cm vastagnak kell lennie.

Hasznos volt (255)
Használhatok dupla matracot egy kétszemélyes ágyon, egyedileg állítható rácsos ágyazattal? Ellenőrzött
Nem. Nem lehet dupla matracot elhelyezni egy dupla ágyon, egyedileg rácsos ágyazattal, mivel mindkét fél között lehetséges a magasságkülönbség. Mindkét felének egyetlen matracra lesz szüksége. Ezenkívül nem lehet dupla matracot használni.

Hasznos volt (134)
Mi a különbség az ágykeret és a dobozrugó között? Ellenőrzött
Az ágykeret csak matracot tartalmaz, de nem nyújt csillapítást vagy más kényelmet. A dobozrugó egy matractartó, amelyet fém tekercsek töltenek meg. A tekercsek közötti tér extra szellőzést biztosít. A rugós rugó tetejére matracot és esetleg matracfedelet teszünk. A rugós rugó és a matrac kombinációja jó súlyelosztást és jó szellőzést biztosít.

Hasznos volt (104)
Mi a különbség a fa és a fém ágykeret között? Ellenőrzött
A fa ágykeretek általában szilárdabbak, mint a fém ágykeretek. Ez azt jelenti, hogy egy fém ágykeretnél a szilárdságot gyakrabban kell ellenőrizni, és a csavarokat gyakrabban kell meghúzni.

Hasznos volt (62)