A Ágykeretek kézikönyvei

Az alábbiakban megtalálja mindazokat a Ágykeretek-márkákat, amelyekhez használati útmutató érhető el nálunk. Az összes modell megjelenítéséhez kattintson a márkanévre. Ezenkívül tekintse meg a gyakran ismételt kérdések részt is az oldal alján, amelyekben hasznos tanácsokat talál termékével kapcsolatban. A keresett márkanév nincs a listán? Lépjen velünk kapcsolatba.

Hibás a terméke, és a kézikönyv nem kínál megoldást? Látogassa meg a Repair Café szolgáltatást ingyenes javítási szolgáltatásokért.

Gyakran ismételt kérdések

Ügyfélszolgálati csapatunk keresi a hasznos termékinformációkat, és válaszol a gyakran ismételt kérdésekre. Amennyiben pontatlanságot talál a gyakran ismételt kérdésekben, a kapcsolatfelvételi űrlapon jelezze nekünk a hibát.

Mekkora a matrac minimális vastagsága? Ellenőrzött

A megfelelő kényelem érdekében minden típusú matracnak legalább 16 cm vastagnak kell lennie.

Hasznos volt (423) Olvass tovább

Használhatok dupla matracot egy kétszemélyes ágyon, egyedileg állítható rácsos ágyazattal? Ellenőrzött

Nem. Nem lehet dupla matracot elhelyezni egy dupla ágyon, egyedileg rácsos ágyazattal, mivel mindkét fél között lehetséges a magasságkülönbség. Mindkét felének egyetlen matracra lesz szüksége. Ezenkívül nem lehet dupla matracot használni.

Hasznos volt (241) Olvass tovább

Mi a különbség az ágykeret és a dobozrugó között? Ellenőrzött

Az ágykeret csak matracot tartalmaz, de nem nyújt csillapítást vagy más kényelmet. A dobozrugó egy matractartó, amelyet fém tekercsek töltenek meg. A tekercsek közötti tér extra szellőzést biztosít. A rugós rugó tetejére matracot és esetleg matracfedelet teszünk. A rugós rugó és a matrac kombinációja jó súlyelosztást és jó szellőzést biztosít.

Hasznos volt (191) Olvass tovább

Mi a különbség a fa és a fém ágykeret között? Ellenőrzött

A fa ágykeretek általában szilárdabbak, mint a fém ágykeretek. Ez azt jelenti, hogy egy fém ágykeretnél a szilárdságot gyakrabban kell ellenőrizni, és a csavarokat gyakrabban kell meghúzni.

Hasznos volt (178) Olvass tovább