Használati útmutató Lorelli Compact Day & Night Bébiőr

Használati útmutatóra van szüksége Lorelli Compact Day & Night Bébiőr? Alább ingyenesen megtekintheti és letöltheti a PDF formátumú kézikönyvet. Ezenkívül gyakran ismételt kérdéseket, termékértékeléseket és felhasználói visszajelzéseket is olvashat, amelyek lehetővé teszik a termék optimális használatát. Ha nem erre a kézikönyvre van szüksége, lépjen velünk kapcsolatba.

Hibás a terméke, és a kézikönyv nem kínál megoldást? Látogassa meg a Repair Café szolgáltatást ingyenes javítási szolgáltatásokért.

Használati útmutató

Loading…

Magyar nyelvű használati útmutató letöltése (PDF, 35.41 MB)
(Gondoljon a környezetre, és csak akkor nyomtassa ki a kézikönyvet, ha feltétlenül szükséges)

Loading…

Értékelés

Ossza meg velünk, mit gondol a Lorelli Compact Day & Night Bébiőr: értékelje a terméket. Szeretné megosztani a termékkel kapcsolatos tapasztalatát, vagy kérdése van? Írja megjegyzését az oldal alján lévő szövegdobozba.
Elégedett a Lorelli Compact Day & Night Bébiőr-szal?
Igen Nem
Értékelje elsőként a terméket
0 szavazás

További információ erről a kézikönyvről

Megértjük, hogy jó, ha van egy papíralapú kézikönyv a Lorelli Compact Day & Night Bébiőr-hoz. A kézikönyvet bármikor letöltheti weboldalunkról, és saját maga is kinyomtathatja. Ha szeretne egy eredeti kézikönyvet, javasoljuk, hogy lépjen kapcsolatba a következővel: Lorelli. Esetleg tudnak adni egy eredeti kézikönyvet. Más nyelvű kézikönyvet keres Lorelli Compact Day & Night Bébiőr készülékéhez? Válassza ki a kívánt nyelvet a honlapunkon, és keresse meg a modellszámot, hátha elérhető.

Műszaki adatok

Márka Lorelli
Modell Compact Day & Night
Kategória ökBébiőr
Fájltípus PDF
Fájl méret 35.41 MB

Gyakran Ismételt Kérdések a következővel kapcsolatban: Lorelli Compact Day & Night Bébiőr

Ügyfélszolgálati csapatunk keresi a hasznos termékinformációkat, és válaszol a gyakran ismételt kérdésekre. Amennyiben pontatlanságot talál a gyakran ismételt kérdésekben, a kapcsolatfelvételi űrlapon jelezze nekünk a hibát.

Miért kisebb a hatótávolsága a bébiőrnek, mint ami a használati útmutatóban található? Ellenőrzött
A gyártók a hatótávolságot általában akadályok (pl. falak vagy több emeletet felölelő távolságok) nélkül határozzák meg.

Hasznos volt (614) Olvass tovább
Amikor babámat hallgatom, tisztán hallom a légzést, de a babaőrző nem engedi, hogy ezt halljam. Miért van az, hogy? Ellenőrzött
Ennek oka a babaőrző érzékenysége. Állítsa be a beállításokat érzékenyebbé és halkabb hangokat.

Hasznos volt (294) Olvass tovább

Csatlakozzon a termékről folytatott párbeszédhez

Itt megoszthatja véleményét a Lorelli Compact Day & Night Bébiőr-ról. Ha kérdése van, először figyelmesen olvassa el a kézikönyvet. Kézikönyv igénylése kapcsolatfelvételi űrlapunk segítségével történhet.

Használati útmutató Lorelli Compact Day & Night Bébiőr