Használati útmutató Kiano Elegance 5.5 Mobiltelefon

Használati útmutatóra van szüksége Kiano Elegance 5.5 Mobiltelefon? Alább ingyenesen megtekintheti és letöltheti a PDF formátumú kézikönyvet. Ezenkívül gyakran ismételt kérdéseket, termékértékeléseket és felhasználói visszajelzéseket is olvashat, amelyek lehetővé teszik a termék optimális használatát. Ha nem erre a kézikönyvre van szüksége, lépjen velünk kapcsolatba.

Is your product defective and the manual offers no solution? Go to a Repair Café for free repair services.

Használati útmutató

Loading…

pdf2htmlEX
Magyar nyelvű használati útmutató letöltése (PDF, 1 MB)
(Gondoljon a környezetre, és csak akkor nyomtassa ki a kézikönyvet, ha feltétlenül szükséges)

Loading…

Értékelés

Ossza meg velünk, mit gondol a Kiano Elegance 5.5 Mobiltelefon: értékelje a terméket. Szeretné megosztani a termékkel kapcsolatos tapasztalatát, vagy kérdése van? Írja megjegyzését az oldal alján lévő szövegdobozba.
Elégedett-e a(z) Kiano termékével?
Igen Nem
0%
100%
1 szavazás

Gyakran ismételt kérdések

Ügyfélszolgálati csapatunk keresi a hasznos termékinformációkat, és válaszol a gyakran ismételt kérdésekre. Amennyiben pontatlanságot talál a gyakran ismételt kérdésekben, a kapcsolatfelvételi űrlapon jelezze nekünk a hibát.

Használhatom-e a mobiltelefonomat töltés közben? Ellenőrzött
Igen, a mobiltelefon használható töltés közben.

Hasznos volt (1146)
A SIM-kártyám nem illik a mobiltelefonomba, miért van ez? Ellenőrzött
Többféle SIM-kártya létezik, normál, mikro és nano. Lehetséges adapter használata vagy a SIM-kártya kicsinyítése.

Hasznos volt (1146)
Mi az a PUK-kód? Ellenőrzött
A PUK a Personal Unblocking Code (személyi feloldási kód) rövidítés, amelyre szükség van a telefon feloldásához, miután háromszor helytelen PIN-kódot írt be. Ha a PUK már nem érhető el, gyakran kérhető a szolgáltatótól.

Hasznos volt (513)
A telefonom jó állapotban van, de miért hívom az embereket, ha gondjaim vannak a meghallgatással? Ellenőrzött
Lehetséges, hogy a mikrofon rácsában piszok gyűlt össze, elnémítva a hangot. Ennek a tisztításának legjobb módja a sűrített levegő. Ha kétségei vannak, végezze el ezt szakember.

Hasznos volt (446)
Szükséges-e a lítium-ion akkumulátor lemerülése az újratöltés előtt? Ellenőrzött
Nem, erre nincs szükség. Régebbi elemekkel ez volt a helyzet. A lítium-ion akkumulátorokat használat után fel lehet tölteni, és szükség esetén levehetik a töltőről.

Hasznos volt (238)
Ha csatlakoztatom a készülékemet a töltőhöz, akkor az rosszul töltődik vagy egyáltalán nem töltődik, miért van ez? Ellenőrzött
Lehetséges, hogy a töltő csatlakoztatásának nyílásában szennyeződés gyűlt össze, megakadályozva a megfelelő érintkezést. Ennek a tisztításának legjobb módja a sűrített levegő. Ha kétségei vannak, végezze el ezt szakember.

Hasznos volt (219)
Mit jelent az IMEI? Ellenőrzött
Az IMEI az International Mobile Equipment Identity rövidítése, és egy (gyakran) egyedi szám, amelyet mobil eszközök, például táblagépek és okostelefonok azonosítására és lopás elleni védelemre használnak.

Hasznos volt (213)
A telefonom akkumulátora gyorsan lemerül, amikor kint vagyok, miért van ez? Ellenőrzött
A lítium-ion akkumulátorok nem képesek kezelni az alacsony hőmérsékletet. Ha a külső hőmérséklet fagypont közelében van, akkor az akkumulátor a telefon használata nélkül is hamarabb lemerül, mint általában. Amikor a telefon visszaáll szobahőmérsékletre, valószínűleg az akkumulátor százalékos aránya jelenik meg ahhoz képest, ami volt.

Hasznos volt (181)
Mit tehetek, ha fejhallgatót csatlakoztatok az eszközhöz, nem működik megfelelően? Ellenőrzött
Lehetséges, hogy a fejhallgató csatlakoztatásának nyílásában piszok gyűlt össze, megakadályozva a megfelelő érintkezést. Ennek a tisztításának legjobb módja a sűrített levegő. Ha kétségei vannak, végezze el ezt szakember.

Hasznos volt (170)
A Bluetooth a falakon és a mennyezeten keresztül működik? Ellenőrzött
A Bluetooth jel a falakon és a mennyezeten keresztül működik, kivéve, ha ezek fémből készülnek. A fal vastagságától és anyagától függően a jel ereje csökkenhet.

Hasznos volt (169)
Mit jelent a VoIP? Ellenőrzött
A VoIP a Voice over IP (Internet Protocol) rövidítést jelenti, és olyan technológia, amely a beszédet az interneten vagy más IP-hálózatokon keresztül továbbítja.

Hasznos volt (162)
Tisztítanom kell a készülék képernyőjét, mielőtt alkalmaznék egy képernyővédőt? Ellenőrzött
Igen, a képernyővédő a zsír és pormentes felületekhez illeszkedik a legjobban.

Hasznos volt (161)
Hogyan lehet a lítium-ion akkumulátort hosszú ideig tárolni? Ellenőrzött
A lítium-ion akkumulátor tárolásának legjobb módja 5 és 45 Celsius fok közötti hőmérséklet. Célszerű azt is ellenőrizni, hogy az akkumulátor kb. 67% -osan feltöltött, mielőtt elraktározná.

Hasznos volt (161)
Milyen körülmények között fog optimálisan működni a lítium-ion akkumulátorom? Ellenőrzött
A lítium-ion akkumulátorok optimálisan működnek 5 és 45 Celsius fok közötti hőmérsékleten. Nagyon hideg vagy meleg időben észreveheti, hogy az akkumulátor gyorsabban lemerül. 5-nél alacsonyabb vagy 45 Celsius-foknál magasabb hőmérsékleten nem ajánlott tölteni.

Hasznos volt (160)
Mit használhatok a legjobban a mobileszköz képernyőjének tisztításához? Ellenőrzött
A legjobb mikroszálas kendőt használni, esetleg speciális mosószerrel együtt. Soha ne használjon konyharuhát vagy más papírtörlőt, ezek karcolások maradnak!

Hasznos volt (160)

Loading…

Csatlakozzon a termékről folytatott párbeszédhez

Armin Menzel 09-07-2022
Szia, Új akkumulátort szeretnék vásárolni

válasz | Hasznos volt (0)(Translated by Google)
Használati útmutató Kiano Elegance 5.5 Mobiltelefon