A Mobiltelefonok kézikönyvei

Az alábbiakban megtalálja mindazokat a Mobiltelefonok-márkákat, amelyekhez használati útmutató érhető el nálunk. Az összes modell megjelenítéséhez kattintson a márkanévre. Ezenkívül tekintse meg a gyakran ismételt kérdések részt is az oldal alján, amelyekben hasznos tanácsokat talál termékével kapcsolatban. A keresett márkanév nincs a listán? Lépjen velünk kapcsolatba.

Hibás a terméke, és a kézikönyv nem kínál megoldást? Látogassa meg a Repair Café szolgáltatást ingyenes javítási szolgáltatásokért.

Gyakran ismételt kérdések

Ügyfélszolgálati csapatunk keresi a hasznos termékinformációkat, és válaszol a gyakran ismételt kérdésekre. Amennyiben pontatlanságot talál a gyakran ismételt kérdésekben, a kapcsolatfelvételi űrlapon jelezze nekünk a hibát.

A SIM-kártyám nem illik a mobiltelefonomba, miért van ez? Ellenőrzött

Többféle SIM-kártya létezik, normál, mikro és nano. Lehetséges adapter használata vagy a SIM-kártya kicsinyítése.

Hasznos volt (1348) Olvass tovább

Használhatom-e a mobiltelefonomat töltés közben? Ellenőrzött

Igen, a mobiltelefon használható töltés közben.

Hasznos volt (1233) Olvass tovább

Mi az a PUK-kód? Ellenőrzött

A PUK a Personal Unblocking Code (személyi feloldási kód) rövidítés, amelyre szükség van a telefon feloldásához, miután háromszor helytelen PIN-kódot írt be. Ha a PUK már nem érhető el, gyakran kérhető a szolgáltatótól.

Hasznos volt (644) Olvass tovább

A telefonom jó állapotban van, de miért hívom az embereket, ha gondjaim vannak a meghallgatással? Ellenőrzött

Lehetséges, hogy a mikrofon rácsában piszok gyűlt össze, elnémítva a hangot. Ennek a tisztításának legjobb módja a sűrített levegő. Ha kétségei vannak, végezze el ezt szakember.

Hasznos volt (546) Olvass tovább

Szükséges-e a lítium-ion akkumulátor lemerülése az újratöltés előtt? Ellenőrzött

Nem, erre nincs szükség. Régebbi elemekkel ez volt a helyzet. A lítium-ion akkumulátorokat használat után fel lehet tölteni, és szükség esetén levehetik a töltőről.

Hasznos volt (308) Olvass tovább

Ha csatlakoztatom a készülékemet a töltőhöz, akkor az rosszul töltődik vagy egyáltalán nem töltődik, miért van ez? Ellenőrzött

Lehetséges, hogy a töltő csatlakoztatásának nyílásában szennyeződés gyűlt össze, megakadályozva a megfelelő érintkezést. Ennek a tisztításának legjobb módja a sűrített levegő. Ha kétségei vannak, végezze el ezt szakember.

Hasznos volt (294) Olvass tovább

Mit jelent az IMEI? Ellenőrzött

Az IMEI az International Mobile Equipment Identity rövidítése, és egy (gyakran) egyedi szám, amelyet mobil eszközök, például táblagépek és okostelefonok azonosítására és lopás elleni védelemre használnak.

Hasznos volt (272) Olvass tovább

Mit tehetek, ha fejhallgatót csatlakoztatok az eszközhöz, nem működik megfelelően? Ellenőrzött

Lehetséges, hogy a fejhallgató csatlakoztatásának nyílásában piszok gyűlt össze, megakadályozva a megfelelő érintkezést. Ennek a tisztításának legjobb módja a sűrített levegő. Ha kétségei vannak, végezze el ezt szakember.

Hasznos volt (239) Olvass tovább

A telefonom akkumulátora gyorsan lemerül, amikor kint vagyok, miért van ez? Ellenőrzött

A lítium-ion akkumulátorok nem képesek kezelni az alacsony hőmérsékletet. Ha a külső hőmérséklet fagypont közelében van, akkor az akkumulátor a telefon használata nélkül is hamarabb lemerül, mint általában. Amikor a telefon visszaáll szobahőmérsékletre, valószínűleg az akkumulátor százalékos aránya jelenik meg ahhoz képest, ami volt.

Hasznos volt (227) Olvass tovább

A Bluetooth a falakon és a mennyezeten keresztül működik? Ellenőrzött

A Bluetooth jel a falakon és a mennyezeten keresztül működik, kivéve, ha ezek fémből készülnek. A fal vastagságától és anyagától függően a jel ereje csökkenhet.

Hasznos volt (216) Olvass tovább

Mit használhatok a legjobban a mobileszköz képernyőjének tisztításához? Ellenőrzött

A legjobb mikroszálas kendőt használni, esetleg speciális mosószerrel együtt. Soha ne használjon konyharuhát vagy más papírtörlőt, ezek karcolások maradnak!

Hasznos volt (205) Olvass tovább

Hogyan lehet a lítium-ion akkumulátort hosszú ideig tárolni? Ellenőrzött

A lítium-ion akkumulátor tárolásának legjobb módja 5 és 45 Celsius fok közötti hőmérséklet. Célszerű azt is ellenőrizni, hogy az akkumulátor kb. 67% -osan feltöltött, mielőtt elraktározná.

Hasznos volt (200) Olvass tovább

Tisztítanom kell a készülék képernyőjét, mielőtt alkalmaznék egy képernyővédőt? Ellenőrzött

Igen, a képernyővédő a zsír és pormentes felületekhez illeszkedik a legjobban.

Hasznos volt (199) Olvass tovább

Milyen körülmények között fog optimálisan működni a lítium-ion akkumulátorom? Ellenőrzött

A lítium-ion akkumulátorok optimálisan működnek 5 és 45 Celsius fok közötti hőmérsékleten. Nagyon hideg vagy meleg időben észreveheti, hogy az akkumulátor gyorsabban lemerül. 5-nél alacsonyabb vagy 45 Celsius-foknál magasabb hőmérsékleten nem ajánlott tölteni.

Hasznos volt (199) Olvass tovább

Mit jelent a VoIP? Ellenőrzött

A VoIP a Voice over IP (Internet Protocol) rövidítést jelenti, és olyan technológia, amely a beszédet az interneten vagy más IP-hálózatokon keresztül továbbítja.

Hasznos volt (198) Olvass tovább