A Fűnyírók kézikönyvei

Az alábbiakban megtalálja mindazokat a Fűnyírók-márkákat, amelyekhez használati útmutató érhető el nálunk. Az összes modell megjelenítéséhez kattintson a márkanévre. Ezenkívül tekintse meg a gyakran ismételt kérdések részt is az oldal alján, amelyekben hasznos tanácsokat talál termékével kapcsolatban. A keresett márkanév nincs a listán? Lépjen velünk kapcsolatba.

Hibás a terméke, és a kézikönyv nem kínál megoldást? Látogassa meg a Repair Café szolgáltatást ingyenes javítási szolgáltatásokért.

Gyakran ismételt kérdések

Ügyfélszolgálati csapatunk keresi a hasznos termékinformációkat, és válaszol a gyakran ismételt kérdésekre. Amennyiben pontatlanságot talál a gyakran ismételt kérdésekben, a kapcsolatfelvételi űrlapon jelezze nekünk a hibát.

Honnan tudom, hogy mikor kell megéleznem a fűnyíróm késeit? Ellenőrzött

Az éles kések szépen vágják a füvet.

Hasznos volt (2384) Olvass tovább

Mi a mulcsozás? Ellenőrzött

Néhány fűnyíró mulcsozni képes. A talajtakarás finoman aprítja a füvet és visszafújja a gyepre. Ott a talajtakaró táplálkozásként és a fű védelmében működik.

Hasznos volt (783) Olvass tovább

Véletlenül dízelt tettem a benzines fűnyírómba, mit tegyek? Ellenőrzött

NE használja a fűnyírót. Az egyetlen lehetőség a tartály teljes kiürítése és a megfelelő üzemanyag feltöltése.

Hasznos volt (715) Olvass tovább

Milyen hosszúra nyírjam le a füvet? Ellenőrzött

A fű kiszáradásának megelőzése érdekében ne legyen túl rövid.Jobb, ha többször nyírja le a füvet, mintha túl rövid lesz.Az optimális hosszúság 3 és 4 cm között van.

Hasznos volt (415) Olvass tovább

Kaszálhatok füvet, ha nedves? Ellenőrzött

Lehetséges, de nem tanácsos. Ha a fű nedves, kaszálás közben össze fog dagadni, megakadályozva az optimális eredményt.

Hasznos volt (277) Olvass tovább

Melyik a legjobb időszak a fűnyírásra? Ellenőrzött

A fűnyírásra leginkább alkalmas időszak márciustól októberig tart.Hetente egyszer vagy kétszer nyírja le a füvet, a fű növésének gyorsaságától függően.A fűnyírásra leginkább alkalmas napszak a késő délután és soha nem az erős napsütéses időszak.Így megelőzhető a fű kiszáradása a fűnyírás után.

Hasznos volt (254) Olvass tovább

Milyen gyepfelületen választok elektromos kaszát, és melyik felületen benzines kaszát? Ellenőrzött

Akár 300m² felületig használhat akkumulátoros kaszát. Ennél nagyobb felületek esetén benzines kaszát ajánlott használni.

Hasznos volt (202) Olvass tovább

Engedhetem, hogy robotkasza éjjel működjön? Ellenőrzött

Jobb, ha nem hagyja, hogy a robotkasza éjjel működjön. Néhány állat, például a sündisznó, többnyire éjszaka aktív. Gyakran nem elég gyorsak ahhoz, hogy elmeneküljenek a robotkasza elől, és súlyosan megsebesülhetnek vagy megölhetnek.

Hasznos volt (198) Olvass tovább