Budget Fűnyírók

Az alábbiakban megtalálja mindazokat a Budget Fűnyírók kapcsolatos témaköröket, amelyekhez használati útmutató érhető el nálunk. Ezenkívül tekintse meg a gyakran ismételt kérdések részt is az oldal alján, amelyekben hasznos tanácsokat talál termékével kapcsolatban. A keresett modell nincs a listán? Lépjen velünk kapcsolatba.

Is your product defective and the manual offers no solution? Go to a Repair Café for free repair services.

Gyakran ismételt kérdések

Ügyfélszolgálati csapatunk keresi a hasznos termékinformációkat, és válaszol a gyakran ismételt kérdésekre. Amennyiben pontatlanságot talál a gyakran ismételt kérdésekben, a kapcsolatfelvételi űrlapon jelezze nekünk a hibát.

Honnan tudom, hogy mikor kell megéleznem a fűnyíróm késeit? Ellenőrzött
Az éles kések szépen vágják a füvet.

Hasznos volt (1623)
Milyen hosszúra nyírjam le a füvet? Ellenőrzött
A fű kiszáradásának megelőzése érdekében ne legyen túl rövid.Jobb, ha többször nyírja le a füvet, mintha túl rövid lesz.Az optimális hosszúság 3 és 4 cm között van.

Hasznos volt (119)
Melyik a legjobb időszak a fűnyírásra? Ellenőrzött
A fűnyírásra leginkább alkalmas időszak márciustól októberig tart.Hetente egyszer vagy kétszer nyírja le a füvet, a fű növésének gyorsaságától függően.A fűnyírásra leginkább alkalmas napszak a késő délután és soha nem az erős napsütéses időszak.Így megelőzhető a fű kiszáradása a fűnyírás után.

Hasznos volt (43)