Használati útmutatók a Dahon Összecsukható kerékpárok

Az alábbiakban megtalálja mindazokat a Dahon Összecsukható kerékpárok kapcsolatos témaköröket, amelyekhez használati útmutató érhető el nálunk. Ezenkívül tekintse meg a gyakran ismételt kérdések részt is az oldal alján, amelyekben hasznos tanácsokat talál termékével kapcsolatban. A keresett modell nincs a listán? Lépjen velünk kapcsolatba.

Is your product defective and the manual offers no solution? Go to a Repair Café for free repair services.

Gyakran ismételt kérdések

Ügyfélszolgálati csapatunk keresi a hasznos termékinformációkat, és válaszol a gyakran ismételt kérdésekre. Amennyiben pontatlanságot talál a gyakran ismételt kérdésekben, a kapcsolatfelvételi űrlapon jelezze nekünk a hibát.

Mi a megfelelő keréknyomás a kerékpárnál? Ellenőrzött
A kerékpár gumiabroncsát elég erősen fel kell fújni. A pontos nyomás kerékpáronként és márkánként eltérő lehet, de általában jó legalább 3,5–4,5 bar nyomást használni. Az abroncson gyakran feltüntetik az ideális nyomást.

Hasznos volt (60)
Milyen gyakran olajozzam meg a kerékpárom láncát? Ellenőrzött
Szokásos mértékű használat mellett az a legjobb, ha havonta egyszer olajozza meg a kerékpárláncot.Gyakori használat mellett növelje meg a gyakoriságot.Esőben vagy nagyon poros helyeken tett kirándulások után is végezze el az olajozást.

Hasznos volt (24)
Mennyi súlyt képes viselni a Dahon összecsukható kerékpárom? Ellenőrzött
Valamennyi Dahon összecsukható kerékpár 105 kg-ot képes elviselni.

Hasznos volt (20)
A kerékpárom gumiabroncsai lemerültek, pedig régóta nem használom a biciklimet, miért van ez? Ellenőrzött
A kerékpár gumik gumiból készülnek. Ez egy természetes termék, amely hajlamos a kiszáradásra. Ez napfény hatására vagy hosszú idő múlásával történhet. A kiszáradt gumiabroncs az első menet során megrepedhet vagy lemerülhet.

Hasznos volt (11)
Mit mond a kerék mérete a kerékpáromról? Ellenőrzött
Nagyobb kerékkel nagyobb távolságot fog megtenni egyetlen forgatással. Extra fogaskerekek vagy egyéb segédeszköz nélkül ez gyakran több erőfeszítésbe is kerül. Ezért nem igaz, hogy a nagyobb kerekű kerékpárok gyorsabban haladnak.

Hasznos volt (7)