A Összecsukható kerékpárok kézikönyvei

Az alábbiakban megtalálja mindazokat a Összecsukható kerékpárok-márkákat, amelyekhez használati útmutató érhető el nálunk. Az összes modell megjelenítéséhez kattintson a márkanévre. Ezenkívül tekintse meg a gyakran ismételt kérdések részt is az oldal alján, amelyekben hasznos tanácsokat talál termékével kapcsolatban. A keresett márkanév nincs a listán? Lépjen velünk kapcsolatba.

Hibás a terméke, és a kézikönyv nem kínál megoldást? Látogassa meg a Repair Café szolgáltatást ingyenes javítási szolgáltatásokért.

Gyakran ismételt kérdések

Ügyfélszolgálati csapatunk keresi a hasznos termékinformációkat, és válaszol a gyakran ismételt kérdésekre. Amennyiben pontatlanságot talál a gyakran ismételt kérdésekben, a kapcsolatfelvételi űrlapon jelezze nekünk a hibát.

Mi a megfelelő keréknyomás a kerékpárnál? Ellenőrzött

A kerékpár gumiabroncsát elég erősen fel kell fújni. A pontos nyomás kerékpáronként és márkánként eltérő lehet, de általában jó legalább 3,5–4,5 bar nyomást használni. Az abroncson gyakran feltüntetik az ideális nyomást.

Hasznos volt (138) Olvass tovább

Milyen gyakran olajozzam meg a kerékpárom láncát? Ellenőrzött

Szokásos mértékű használat mellett az a legjobb, ha havonta egyszer olajozza meg a kerékpárláncot.Gyakori használat mellett növelje meg a gyakoriságot.Esőben vagy nagyon poros helyeken tett kirándulások után is végezze el az olajozást.

Hasznos volt (60) Olvass tovább

Mit mond a kerék mérete a kerékpáromról? Ellenőrzött

Nagyobb kerékkel nagyobb távolságot fog megtenni egyetlen forgatással. Extra fogaskerekek vagy egyéb segédeszköz nélkül ez gyakran több erőfeszítésbe is kerül. Ezért nem igaz, hogy a nagyobb kerekű kerékpárok gyorsabban haladnak.

Hasznos volt (47) Olvass tovább

A kerékpárom gumiabroncsai lemerültek, pedig régóta nem használom a biciklimet, miért van ez? Ellenőrzött

A kerékpár gumik gumiból készülnek. Ez egy természetes termék, amely hajlamos a kiszáradásra. Ez napfény hatására vagy hosszú idő múlásával történhet. A kiszáradt gumiabroncs az első menet során megrepedhet vagy lemerülhet.

Hasznos volt (37) Olvass tovább