Használati útmutatók a Crivit Sátrak

Az alábbiakban megtalálja mindazokat a Crivit Sátrak kapcsolatos témaköröket, amelyekhez használati útmutató érhető el nálunk. Ezenkívül tekintse meg a gyakran ismételt kérdések részt is az oldal alján, amelyekben hasznos tanácsokat talál termékével kapcsolatban. A keresett modell nincs a listán? Lépjen velünk kapcsolatba.

Is your product defective and the manual offers no solution? Go to a Repair Café for free repair services.

Gyakran ismételt kérdések

Ügyfélszolgálati csapatunk keresi a hasznos termékinformációkat, és válaszol a gyakran ismételt kérdésekre. Amennyiben pontatlanságot talál a gyakran ismételt kérdésekben, a kapcsolatfelvételi űrlapon jelezze nekünk a hibát.

Mi a Crivit termékem modellszáma? Ellenőrzött
Bár egyes Crivit termékek alternatív modellszámmal rendelkeznek, mindegyiknek van IAN száma, amellyel a termék azonosítható.

Hasznos volt (478)
Összecsomagolhatom a sátramat, ha még nedves? Ellenőrzött
Csak nagyon rövid időre.Ha a nedves sátrat egy hétig vagy még hosszabb ideig tároljuk, megpenészedhet.Ez káros a sátorra és feltehetően az egészségre is.

Hasznos volt (182)
Hogyan impregnálom a sátrat? Ellenőrzött
Döntse el a sátrat, tisztítsa meg a ruhát és hagyja megszáradni. Az impregnálószert növényi permetezőgéppel vagy más permetezőgéppel vigye fel a ruhára. Lehetőség van festőhenger vagy ecset használatára is. A ruhát teljes mértékben telíteni kell az impregnálószerrel. Kezelje a sátor belsejét is. Alaposan tisztítsa meg az ablakokat nedves ruhával. Ne hagyja, hogy az impregnálószer megszáradjon rajta. Hagyja teljesen megszáradni a sátor ruháját. Szükség esetén ismételje meg a kezelést.

Hasznos volt (78)
Kijavíthatok egy könnycseppet vagy lyukat a sátram vásznán? Ellenőrzött
A szintetikus sátorvásznakhoz speciális darab öntapadó kendő található. Ragassza e foltok egyikét a lyuk vagy a szakadás mindkét oldalára. A pamut sátorvásznakhoz vagy vegyes anyagú sátorvásznakhoz a legjobb vasalható tapaszokat használni. Ehhez vas kell.

Hasznos volt (59)
A sátram cipzárja nem fog simán futni, mit tehetek? Ellenőrzött
Ha a cipzár zavartalanul működik, használjon száraz PTFE vagy szilikon sprayt. Ne permetezzen a ruhára, és megelőzően permetezze a jövőbeni problémák elkerülése érdekében.

Hasznos volt (39)
A sátor belsejében vannak vízcseppek, ez azt jelenti, hogy szivárog? Ellenőrzött
Nem, ez valószínűleg kondenzáció. Győződjön meg arról, hogy a sátor megfelelően szellőződik-e, hogy minimális legyen a páralecsapódás.

Hasznos volt (29)
Az impregnálószer fehér foltokat vagy fehér ködöt hagy a sátorruhán, mit tehetek ez ellen? Ellenőrzött
Ha a szer fehér ködöt vagy fehér foltokat hagy a sátorruhán, ez azt jelenti, hogy több impregnálószert alkalmazott ezekre a területekre. Ez nem káros, és a foltok idővel gyakran eltűnnek. A foltok elkerülése érdekében nem ajánlatos kevesebb impregnálószert használni. A kendőnek az impregnálószerrel teljesen telítettnek kell lennie, hogy jó eredményt érjen el.

Hasznos volt (23)
Milyen sátorfákat lehet a legjobban használni, mely felületekhez? Ellenőrzött
Legelő vagy erdő felszínén félkör alakú vagy műanyag csapokat használhat. Sziklás felületeken sziklacsapokat kell használni. Az agyag felületeken félkör alakú, műanyag vagy univerzális csapokat használhat. Kavicsos felületeken félkör alakú vagy univerzális csapok szükségesek, homokon pedig fa csapok.

Hasznos volt (23)