A Mosógépek kézikönyvei

Az alábbiakban megtalálja mindazokat a Mosógépek-márkákat, amelyekhez használati útmutató érhető el nálunk. Az összes modell megjelenítéséhez kattintson a márkanévre. Ezenkívül tekintse meg a gyakran ismételt kérdések részt is az oldal alján, amelyekben hasznos tanácsokat talál termékével kapcsolatban. A keresett márkanév nincs a listán? Lépjen velünk kapcsolatba.

Hibás a terméke, és a kézikönyv nem kínál megoldást? Látogassa meg a Repair Café szolgáltatást ingyenes javítási szolgáltatásokért.

Gyakran ismételt kérdések

Ügyfélszolgálati csapatunk keresi a hasznos termékinformációkat, és válaszol a gyakran ismételt kérdésekre. Amennyiben pontatlanságot talál a gyakran ismételt kérdésekben, a kapcsolatfelvételi űrlapon jelezze nekünk a hibát.

A mosógépem nem indul el, amikor megnyomom a start gombot. Mit tehetek? Ellenőrzött

Sok esetben a mosógép ajtaja nem záródott be megfelelően. Nyissa ki és csukja be az ajtót, és próbálkozzon újra.

Hasznos volt (23273) Olvass tovább

A mosógépem nem üríti le a vizet, mit tegyek? Ellenőrzött

Annak fő oka, ha a mosógép nem üríti le a vizet, hogy eldugult a szivattyú vagy a kifolyócső.Ha mosógépén van olyan nyílás, amelyen keresztül hozzáférhet ezekhez a részekhez, próbálja meg eltávolítani a dugulást.Ha ez nem oldja meg a problémát, vagy nem fér hozzá ezekhez a részekhez, vegye fel a kapcsolatot egy szerelővel vagy a gyártóval.

Hasznos volt (22601) Olvass tovább

Nem folyik be víz a mosógépembe, mit tehetek? Ellenőrzött

Ellenőrizze, hogy a vízcsap meg van-e nyitva, és hogy vannak-e törések a tömlőn.

Hasznos volt (8950) Olvass tovább

A mosógépem ajtaja nem nyílik ki, mit tehetek? Ellenőrzött

Ennek több oka lehet. A leggyakoribb ok a szűrő eltömődése. Húzza ki a készülék tápkábelét és ellenőrizze a szűrőt. Szükség esetén távolítsa el az esetleges eltömődést. A szűrő helye a modelltől függően eltérő. Az is lehetséges, hogy van egy speciális kar az ajtó kinyitásához. Ha ezek a lehetőségek nem segítenek, az utolsó lehetőség az, hogy 30-60 percre húzza ki a készüléket az elektromos hálózatból, és ezt követően próbálja kinyitni az ajtót. Ha ez nem működik, vegye fel a kapcsolatot a gyártóval vagy egy szerelővel.

Hasznos volt (7471) Olvass tovább

Az utóbbi időben a mosógépem rendkívül hangos és/vagy hangosan rezeg. Mit tehetek? Ellenőrzött

Megtörténhet, hogy a mosógépe nincs megfelelően szintezve.

Hasznos volt (6417) Olvass tovább

Melyik rekeszbe kerüljön a mosószer? Ellenőrzött

A legtöbb mosógépben 3 rekesz található a mosószer számára. Ezeket a rekeszeket gyakran I, II és * jellel jelölik, hogy megmutassák, hová kerül a mosószer. Az I. rekesz az előmosási ciklushoz, a II a fő mosási ciklushoz és * az öblítőhöz való. Leggyakrabban a II. Rekeszt használják.

Hasznos volt (4415) Olvass tovább

A mosógépem szaga van, mit tehetek ellene? Ellenőrzött

Vannak mosógépek öntisztító funkciókkal. Ha ezek a funkciók nem érhetők el, hozzáadhat 100 ml fehér ecetet vagy 100 g szódakristályt, és a mosógépet 90 ℃ programmal futtathatja.

Hasznos volt (3632) Olvass tovább

Csatlakoztathatom-e a mosógépemet meleg vizes csaphoz? Ellenőrzött

Bár a mosógépek általában meg tudnak birkózni a legfeljebb 65 °C-os vízzel, a gyártók mégsem javasolják ezt a megoldást.

Hasznos volt (2853) Olvass tovább

Mire kell figyelnem mosógép mozgatásakor? Ellenőrzött

Mosógép mozgatásakor rögzítse a dobot. Használhatja a szállítócsavart, amely minden mosógéphez tartozik, és megakadályozza a dob mozgását a gép belsejében. Ki kell ürítenie az összes vizet is.

Hasznos volt (1418) Olvass tovább

Rakhatom a szárítómat és a mosógépet? Ellenőrzött

Általában lehetőség van egy szárító és mosógép közvetlen egymásra rakására. Ez csak az elöltöltős modellekkel működik. Ehhez azonban célszerű egy megfelelő tartozékot használni. Ez megakadályozza a gépek rezgését és leesését, valamint megakadályozza az alsó gép károsodását.

Hasznos volt (1121) Olvass tovább

Mi a különbség a mosó-szárítógép, valamint a külön mosógép és szárító között? Ellenőrzött

A mosó-szárítógép legnagyobb előnye, hogy kevesebb helyet foglal. Egy külön szárító azonban többet tud szárítani, mint egy mosó-szárító. A mosó-szárítógép viszonylag több energiát fogyaszt és több időt igényel.

Hasznos volt (1121) Olvass tovább

Csatlakoztathatok mosógépet egy hosszabbítóhoz? Ellenőrzött

A nagy energiát igénylő készülékeket, például a mosógépet, nem lehet minden hosszabbítóhoz csatlakoztatni. Nézze meg, hogy mekkora a mosógép energiafogyasztása, ami Wattban van feltüntetve, és ellenőrizze, hogy a hosszabbító vezeték képes-e ezt kezelni. Vannak hosszabbító kábelek vastagabb kábelekkel, amelyek nagyobb készülékek kezelésére készülnek.

Hasznos volt (1120) Olvass tovább