AEG Mosógépek

Az alábbiakban megtalálja mindazokat a AEG Mosógépek kapcsolatos témaköröket, amelyekhez használati útmutató érhető el nálunk. Ezenkívül tekintse meg a gyakran ismételt kérdések részt is az oldal alján, amelyekben hasznos tanácsokat talál termékével kapcsolatban. A keresett modell nincs a listán? Lépjen velünk kapcsolatba.

Hibás a terméke, és a kézikönyvben nem talált megoldást? A Repair Café ingyenes javítási szolgáltatásokat nyújt.

Gyakran ismételt kérdések

Ügyfélszolgálati csapatunk keresi a hasznos termékinformációkat, és válaszol a gyakran ismételt kérdésekre. Amennyiben pontatlanságot talál a gyakran ismételt kérdésekben, a kapcsolatfelvételi űrlapon jelezze nekünk a hibát.

Nem folyik be víz a mosógépembe, mit tehetek? Ellenőrzött
Ellenőrizze, hogy a vízcsap meg van-e nyitva, és hogy vannak-e törések a tömlőn.Ha ez nem oldja meg a problémát, lépjen kapcsolatba a gyártóval.

Hasznos volt (4211)
Az utóbbi időben a mosógépem rendkívül hangos és/vagy hangosan rezeg. Mit tehetek? Ellenőrzött
Megtörténhet, hogy a mosógépe nincs megfelelően szintezve.A lábak magasságának beállításával a mosógépet tökéletesen vízszintbe állíthatja.A problémát az is okozhatja, hogy egyszerre túl sok ruhát tesz a gépbe.Ha a problémát nem a fentiek okozzák, lépjen kapcsolatba a gyártóval.

Hasznos volt (2958)
Csatlakoztathatom-e a mosógépemet meleg vizes csaphoz? Ellenőrzött
Bár a mosógépek általában meg tudnak birkózni a legfeljebb 65 °C-os vízzel, a gyártók mégsem javasolják ezt a megoldást.Bizonyos mosási ciklusok kifejezetten hideg vizet használnak.Ebben az esetben a meleg víz károsan befolyásolná a mosási ciklus eredményét.Ezenkívül számos mosógépet úgy terveztek, hogy hideg vizes csaphoz csatlakoztassák őket.

Hasznos volt (1926)