Használati útmutatók a Balay Fagyasztók

Az alábbiakban megtalálja mindazokat a Balay Fagyasztók kapcsolatos témaköröket, amelyekhez használati útmutató érhető el nálunk. Ezenkívül tekintse meg a gyakran ismételt kérdések részt is az oldal alján, amelyekben hasznos tanácsokat talál termékével kapcsolatban. A keresett modell nincs a listán? Lépjen velünk kapcsolatba.

Is your product defective and the manual offers no solution? Go to a Repair Café for free repair services.

Gyakran ismételt kérdések

Ügyfélszolgálati csapatunk keresi a hasznos termékinformációkat, és válaszol a gyakran ismételt kérdésekre. Amennyiben pontatlanságot talál a gyakran ismételt kérdésekben, a kapcsolatfelvételi űrlapon jelezze nekünk a hibát.

Ha azt akarom, hogy a fagyasztóm hidegebb legyen, válasszam-e magasabb vagy alacsonyabb beállítást? Ellenőrzött
A legtöbb fagyasztó esetében a magasabb beállítás azt jelenti, hogy a gép erősebben hűl. Alacsonyabb beállítás esetén a gép kevésbé keményen hűl, és a fagyasztóban magasabb a hőmérséklet.

Hasznos volt (1331)
A mélyhűtőmbe tehetek be ételeket és italokat amikor még melegek? Ellenőrzött
Lehetőleg inkább ne.Ekkor a mélyhűtőben megemelkedik a hőmérséklet, ami káros hatással van az ott tárolt többi élelmiszerre.

Hasznos volt (588)
Mit jelent a NoFrost kifejezés? Ellenőrzött
A NoFrost technológiával ellátott mélyhűtők a bent lévő levegőt szárazon tudják tartani, és így kevesebb jég képződik benne.

Hasznos volt (583)
Milyen gyakran kell kiolvasztanom a fagyasztóm? Ellenőrzött
A fagyasztó optimális használata érdekében a legjobb, ha 3-6 havonta leolvasztja. A fagyasztó belsejében található jég csökkenti a rendelkezésre álló helyet és növeli az energiafelhasználást. A felolvasztási folyamat felgyorsítható úgy, hogy forró vizet tesz a fiókba, vagy forró vizes tálakat helyez a fagyasztóba.

Hasznos volt (581)
Új mélyhűtőt vásároltam, bekapcsolhatom azonnal? Ellenőrzött
Nem, a mélyhűtőnek bekapcsolás előtt hagyja legalább 4 órán át függőleges helyzetben állni.Erre azért van szükség, mert a hűtőfolyadéknak el kell rendeződnie a készülékben.

Hasznos volt (524)
Meg tudom változtatni a fagyasztóm ajtajának nyitási irányát? Ellenőrzött
Igen, szinte az összes álló fagyasztó lehetőséget kínál arra, hogy az ajtót a másik oldalra helyezzék. Ennek módja általában megtalálható a kézikönyvben.

Hasznos volt (428)
Mennyi ideig tart, amíg a fagyasztóm bekapcsolás után eléri a beállított hőmérsékletet? Ellenőrzött
Ez a fagyasztó méretétől, korától és modelljétől függ. Több órától 24 óráig is eltarthat, amíg a fagyasztó eléri a beállított hőmérsékletet. A folyamat felgyorsítható, ha nem romlandó árukat helyeznek a fagyasztóba.

Hasznos volt (395)
Mit jelentenek a fagyasztón lévő csillagok? Ellenőrzött
A csillagok jelzik a fagyási képességet. 1 csillag -6 ° C-ig fagyási képességet jelez. Ezáltal a fagyasztó alkalmas jégkockák készítésére vagy korábban fagyasztott áruk legfeljebb két hétig történő tárolására. A friss ételeket nem lehet fagyasztani. A 2 csillag -12 ° C-os fagyási képességet jelez. Ezáltal a fagyasztó alkalmas arra, hogy korábban fagyasztott árukat legfeljebb két hónapig tároljon. A friss ételeket nem lehet fagyasztani. A 3 csillag -18 ° C-os fagyási képességet jelez. Ez alkalmassá teszi a fagyasztót

Hasznos volt (383)
Mekkora távolságot hagyjak a mélyhűtőm és a fal között? Ellenőrzött
A megfelelő szellőzés biztosítása érdekében legalább 5 centimétert szabadon kell hagyni a mélyhűtő mindkét oldalán és a háta mögött is.

Hasznos volt (297)
A fagyasztóm ajtaja nem csukódik be rendesen, miért van ez? Ellenőrzött
A két leggyakoribb ok az, hogy a fagyasztó nem vízszintes, és az ajtótömítés megsérült, vagy élelmiszer maradt rajta. Ellenőrizze, hogy a fagyasztó vízszintes-e, és ellenőrizze az ajtó tömítését. Cserélje ki a tömítést, ha szükséges.

Hasznos volt (253)
A fagyasztóm gumitömítésén penész van, mit tegyek? Ellenőrzött
A gumitömítések valójában nincsenek a fagyasztóban, ezért melegebbek. Ez lehetővé teszi a baktériumok növekedését és penészképződését. Ennek elkerülése érdekében rendszeresen tisztítsa meg a gumikat.

Hasznos volt (122)
Mi az R-410A? Ellenőrzött
Az R-410A olyan hűtőszer, amelyet 0 ° C-ig lehűlő készülékekben, például hűtőszekrényekben és légkondicionálókban használnak. Ez a régebbi hűtőanyagok cseréje, és nem károsítja az ózonréteget.

Hasznos volt (120)