Ardo Fagyasztók

Az alábbiakban megtalálja mindazokat a Ardo Fagyasztók kapcsolatos témaköröket, amelyekhez használati útmutató érhető el nálunk. Ezenkívül tekintse meg a gyakran ismételt kérdések részt is az oldal alján, amelyekben hasznos tanácsokat talál termékével kapcsolatban. A keresett modell nincs a listán? Lépjen velünk kapcsolatba.

Is your product defective and the manual offers no solution? Go to a Repair Café for free repair services.

Gyakran ismételt kérdések

Ügyfélszolgálati csapatunk keresi a hasznos termékinformációkat, és válaszol a gyakran ismételt kérdésekre. Amennyiben pontatlanságot talál a gyakran ismételt kérdésekben, a kapcsolatfelvételi űrlapon jelezze nekünk a hibát.

A mélyhűtőmbe tehetek be ételeket és italokat amikor még melegek? Ellenőrzött
Lehetőleg inkább ne.Ekkor a mélyhűtőben megemelkedik a hőmérséklet, ami káros hatással van az ott tárolt többi élelmiszerre.

Hasznos volt (505)
Mit jelent a NoFrost kifejezés? Ellenőrzött
A NoFrost technológiával ellátott mélyhűtők a bent lévő levegőt szárazon tudják tartani, és így kevesebb jég képződik benne.

Hasznos volt (309)
Új mélyhűtőt vásároltam, bekapcsolhatom azonnal? Ellenőrzött
Nem, a mélyhűtőnek bekapcsolás előtt hagyja legalább 4 órán át függőleges helyzetben állni.Erre azért van szükség, mert a hűtőfolyadéknak el kell rendeződnie a készülékben.

Hasznos volt (293)
Mekkora távolságot hagyjak a mélyhűtőm és a fal között? Ellenőrzött
A megfelelő szellőzés biztosítása érdekében legalább 5 centimétert szabadon kell hagyni a mélyhűtő mindkét oldalán és a háta mögött is.

Hasznos volt (207)