Használati útmutatók a Adler Borszekrények

Az alábbiakban megtalálja mindazokat a Adler Borszekrények kapcsolatos témaköröket, amelyekhez használati útmutató érhető el nálunk. Ezenkívül tekintse meg a gyakran ismételt kérdések részt is az oldal alján, amelyekben hasznos tanácsokat talál termékével kapcsolatban. A keresett modell nincs a listán? Lépjen velünk kapcsolatba.

Is your product defective and the manual offers no solution? Go to a Repair Café for free repair services.

Gyakran ismételt kérdések

Ügyfélszolgálati csapatunk keresi a hasznos termékinformációkat, és válaszol a gyakran ismételt kérdésekre. Amennyiben pontatlanságot talál a gyakran ismételt kérdésekben, a kapcsolatfelvételi űrlapon jelezze nekünk a hibát.

A vörös és a fehér bort tárolhatom ugyanabban a borszekrényben? Ellenőrzött
Igen.A vörös és a fehér bort más hőmérsékleten kell felszolgálni, de ideális tárolási hőmérsékletük azonos, 12°C.

Hasznos volt (229)
Ha azt akarom, hogy a hűtőszekrény-fagyasztóm hidegebb legyen, akkor válasszam-e magasabb vagy alacsonyabb beállítást? Ellenőrzött
A legtöbb hűtőszekrény-fagyasztó esetében a magasabb beállítás azt jelenti, hogy a gép erősebben hűl. Alacsonyabb beállítás esetén a gép kevésbé keményen hűl, és a hűtőszekrény-fagyasztó hőmérséklete magasabb lesz.

Hasznos volt (155)
Vettem egy új borszekrényt, azonnal bekapcsolhatom? Ellenőrzött
Nem, a borszekrénynek legalább 4 órán keresztül függőleges helyzetben kell állnia, mielőtt bekapcsolhatná. A hűtőfolyadéknak ugyanis le kell ülepednie.

Hasznos volt (134)
Mennyi ideig tart, amíg a hűtőszekrényem bekapcsolás után eléri a beállított hőmérsékletet? Ellenőrzött
Ez a hűtőszekrény méretétől, korától és modelljétől függ. Több órától 24 óráig is eltarthat, amíg a hűtőszekrény eléri a beállított hőmérsékletet. A folyamat felgyorsítható, ha nem romlandó árukat helyeznek hűtőszekrénybe. A hűtőszekrény hőmérsékletét nem lehet megfelelően mérni, ha megérezzük a benne lévő levegőt. A legjobb módszer annak megállapítására, hogy a hűtőszekrény elérte-e a beállított hőmérsékletet, ha egy pohár vizet tesz a hűtőszekrénybe, amelyben hőmérő van.

Hasznos volt (103)