Használati útmutató - Adler AD 8075 Borszekrény

Használati útmutatóra van szüksége Adler AD 8075 Borszekrény? Alább ingyenesen megtekintheti és letöltheti a PDF formátumú kézikönyvet. Ezenkívül gyakran ismételt kérdéseket, termékértékeléseket és felhasználói visszajelzéseket is olvashat, amelyek lehetővé teszik a termék optimális használatát. Ha nem erre a kézikönyvre van szüksége, lépjen velünk kapcsolatba.

Is your product defective and the manual offers no solution? Go to a Repair Café for free repair services.

Használati útmutató

Loading…

pdf2htmlEX
Magyar nyelvű használati útmutató letöltése (PDF, 2.43 MB)
(Gondoljon a környezetre, és csak akkor nyomtassa ki a kézikönyvet, ha feltétlenül szükséges)

Loading…

Értékelés

Ossza meg velünk, mit gondol a Adler AD 8075 Borszekrény: értékelje a terméket. Szeretné megosztani a termékkel kapcsolatos tapasztalatát, vagy kérdése van? Írja megjegyzését az oldal alján lévő szövegdobozba.
Elégedett-e a(z) Adler termékével?
Igen Nem
Értékelje elsőként a terméket
0 szavazás

Gyakran ismételt kérdések

Ügyfélszolgálati csapatunk keresi a hasznos termékinformációkat, és válaszol a gyakran ismételt kérdésekre. Amennyiben pontatlanságot talál a gyakran ismételt kérdésekben, a kapcsolatfelvételi űrlapon jelezze nekünk a hibát.

A vörös és a fehér bort tárolhatom ugyanabban a borszekrényben? Ellenőrzött
Igen.A vörös és a fehér bort más hőmérsékleten kell felszolgálni, de ideális tárolási hőmérsékletük azonos, 12°C.

Hasznos volt (138)
Vettem egy új borszekrényt, azonnal bekapcsolhatom? Ellenőrzött
Nem, a borszekrénynek legalább 4 órán keresztül függőleges helyzetben kell állnia, mielőtt bekapcsolhatná. A hűtőfolyadéknak ugyanis le kell ülepednie.

Hasznos volt (78)
Ha azt akarom, hogy a hűtőszekrény-fagyasztóm hidegebb legyen, akkor válasszam-e magasabb vagy alacsonyabb beállítást? Ellenőrzött
A legtöbb hűtőszekrény-fagyasztó esetében a magasabb beállítás azt jelenti, hogy a gép erősebben hűl. Alacsonyabb beállítás esetén a gép kevésbé keményen hűl, és a hűtőszekrény-fagyasztó hőmérséklete magasabb lesz.

Hasznos volt (66)
Mennyi ideig tart, amíg a hűtőszekrényem bekapcsolás után eléri a beállított hőmérsékletet? Ellenőrzött
Ez a hűtőszekrény méretétől, korától és modelljétől függ. Több órától 24 óráig is eltarthat, amíg a hűtőszekrény eléri a beállított hőmérsékletet. A folyamat felgyorsítható, ha nem romlandó árukat helyeznek hűtőszekrénybe. A hűtőszekrény hőmérsékletét nem lehet megfelelően mérni, ha megérezzük a benne lévő levegőt. A legjobb módszer annak megállapítására, hogy a hűtőszekrény elérte-e a beállított hőmérsékletet, ha egy pohár vizet tesz a hűtőszekrénybe, amelyben hőmérő van.

Hasznos volt (9)

Csatlakozzon a termékről folytatott párbeszédhez

A kézikönyvet eredetileg tette közzé a Adler.