A IKEA ökBébiőr kézikönyvei

Az alábbiakban megtalálja mindazokat a IKEA ökBébiőr kapcsolatos témaköröket, amelyekhez használati útmutató érhető el nálunk. Ezenkívül tekintse meg a gyakran ismételt kérdések részt is az oldal alján, amelyekben hasznos tanácsokat talál termékével kapcsolatban. A keresett modell nincs a listán? Lépjen velünk kapcsolatba.

Hibás a terméke, és a kézikönyv nem kínál megoldást? Látogassa meg a Repair Café szolgáltatást ingyenes javítási szolgáltatásokért.

Gyakran ismételt kérdések

Ügyfélszolgálati csapatunk keresi a hasznos termékinformációkat, és válaszol a gyakran ismételt kérdésekre. Amennyiben pontatlanságot talál a gyakran ismételt kérdésekben, a kapcsolatfelvételi űrlapon jelezze nekünk a hibát.

Melyik az IKEA-termékem szétszerelésének legjobb módja? Ellenőrzött

Az IKEA szerint a termékeik szétszerelésének legjobb módja az utasítások visszafelé történő követése.

Hasznos volt (18781) Olvass tovább

Az IKEA-termékemből hiányzik egy csavar/dugó/szeg. Ellenőrzött

Mindegyik IKEA áruházban található egy olyan részleg, ahonnan ingyenesen választhat magának csavarokat, dugókat és egyéb rögzítőelemeket.

Hasznos volt (9004) Olvass tovább

Szeretnék eltávolítani egy fából készült tiplit az IKEA termékemből, de nem tudom kihozni. Mit kellene tennem? Ellenőrzött

A legjobb, ha egy fogót használ, és enyhe nyomással távolítsa el a tiplit. Ne szorítson túl erősen, különben a tipli elveszíti a tapadását.

Hasznos volt (1546) Olvass tovább

Miért kisebb a hatótávolsága a bébiőrnek, mint ami a használati útmutatóban található? Ellenőrzött

A gyártók a hatótávolságot általában akadályok (pl. falak vagy több emeletet felölelő távolságok) nélkül határozzák meg.

Hasznos volt (649) Olvass tovább

Amikor babámat hallgatom, tisztán hallom a légzést, de a babaőrző nem engedi, hogy ezt halljam. Miért van az, hogy? Ellenőrzött

Ennek oka a babaőrző érzékenysége. Állítsa be a beállításokat érzékenyebbé és halkabb hangokat.

Hasznos volt (326) Olvass tovább

Legújabb megjegyzések

Használati útmutató IKEA UNDVIKA Bébiőr
Ellen Gommans 03-08-2021
A babaőrző rendszeresen (éjszaka közepén) hibaüzenetet ad. A babánk a szomszéd szobában alszik, szóval nem lehet túl kicsi a távolság. Kicsit kár, ha végre átalszik a babád, és emiatt fel kell ébredned. Megoldható ez?


(A Google fordította)
IKEA UNDVIKA Bébiőr