Használati útmutató Guzzanti GZ 503 Széf

Használati útmutatóra van szüksége Guzzanti GZ 503 Széf? Alább ingyenesen megtekintheti és letöltheti a PDF formátumú kézikönyvet. Ezenkívül gyakran ismételt kérdéseket, termékértékeléseket és felhasználói visszajelzéseket is olvashat, amelyek lehetővé teszik a termék optimális használatát. Ha nem erre a kézikönyvre van szüksége, lépjen velünk kapcsolatba.

Is your product defective and the manual offers no solution? Go to a Repair Café for free repair services.

Használati útmutató

Loading…

Magyar nyelvű használati útmutató letöltése (PDF, 2.34 MB)
(Gondoljon a környezetre, és csak akkor nyomtassa ki a kézikönyvet, ha feltétlenül szükséges)

Loading…

Értékelés

Ossza meg velünk, mit gondol a Guzzanti GZ 503 Széf: értékelje a terméket. Szeretné megosztani a termékkel kapcsolatos tapasztalatát, vagy kérdése van? Írja megjegyzését az oldal alján lévő szövegdobozba.
Elégedett-e a(z) Guzzanti termékével?
Igen Nem
Értékelje elsőként a terméket
0 szavazás

Gyakran ismételt kérdések

Ügyfélszolgálati csapatunk keresi a hasznos termékinformációkat, és válaszol a gyakran ismételt kérdésekre. Amennyiben pontatlanságot talál a gyakran ismételt kérdésekben, a kapcsolatfelvételi űrlapon jelezze nekünk a hibát.

Az elektronikus széfem zárja nem nyílik ki, de biztos vagyok benne, hogy a beírt kód helyes. Mit tehetek? Ellenőrzött
Ez akkor fordulhat elő, ha a akkumulátor feszültsége túl alacsony. Ennek oka lehet olcsó vagy majdnem üres elem. Cserélje ki az elemeket, és próbálja újra. Ha ez nem oldja meg a problémát, vegye fel a kapcsolatot a gyártóval.

Hasznos volt (877)
Elvesztettem a széfem kombinációját, mit tehetek? Ellenőrzött
Elektronikus zárral ellátott széf esetén gyakran van egy mellékelt vészkulcs, amellyel a széf továbbra is kinyitható. Ha nincs vészhelyzeti kulcs vagy más megoldás, vannak speciális vállalatok, amelyek segíthetnek. Kis széf esetén azonban a szakember költsége magasabb lehet, mint egy új széf. Ebben az esetben az utolsó lehetőség a széf felbontása.

Hasznos volt (299)
Mikor célszerű biztosítani a széfet? Ellenőrzött
Általában célszerű 1000 kilogrammos vagy annál kisebb széfeket biztosítani. Ez megakadályozza, hogy a tolvaj ellopja az egész széfet. Az is lehetséges, hogy egy biztosító társaság széf biztosítását követeli. A széfet mindig szakember védje.

Hasznos volt (107)

Csatlakozzon a termékről folytatott párbeszédhez

Használati útmutató Guzzanti GZ 503 Széf