A Széfek kézikönyvei

Az alábbiakban megtalálja mindazokat a Széfek-márkákat, amelyekhez használati útmutató érhető el nálunk. Az összes modell megjelenítéséhez kattintson a márkanévre. Ezenkívül tekintse meg a gyakran ismételt kérdések részt is az oldal alján, amelyekben hasznos tanácsokat talál termékével kapcsolatban. A keresett márkanév nincs a listán? Lépjen velünk kapcsolatba.

Hibás a terméke, és a kézikönyv nem kínál megoldást? Látogassa meg a Repair Café szolgáltatást ingyenes javítási szolgáltatásokért.

Gyakran ismételt kérdések

Ügyfélszolgálati csapatunk keresi a hasznos termékinformációkat, és válaszol a gyakran ismételt kérdésekre. Amennyiben pontatlanságot talál a gyakran ismételt kérdésekben, a kapcsolatfelvételi űrlapon jelezze nekünk a hibát.

Az elektronikus széfem zárja nem nyílik ki, de biztos vagyok benne, hogy a beírt kód helyes. Mit tehetek? Ellenőrzött

Ez akkor fordulhat elő, ha a akkumulátor feszültsége túl alacsony. Ennek oka lehet olcsó vagy majdnem üres elem. Cserélje ki az elemeket, és próbálja újra. Ha ez nem oldja meg a problémát, vegye fel a kapcsolatot a gyártóval.

Hasznos volt (1314) Olvass tovább

Elvesztettem a széfem kombinációját, mit tehetek? Ellenőrzött

Elektronikus zárral ellátott széf esetén gyakran van egy mellékelt vészkulcs, amellyel a széf továbbra is kinyitható. Ha nincs vészhelyzeti kulcs vagy más megoldás, vannak speciális vállalatok, amelyek segíthetnek. Kis széf esetén azonban a szakember költsége magasabb lehet, mint egy új széf. Ebben az esetben az utolsó lehetőség a széf felbontása.

Hasznos volt (614) Olvass tovább

Mikor célszerű biztosítani a széfet? Ellenőrzött

Általában célszerű 1000 kilogrammos vagy annál kisebb széfeket biztosítani. Ez megakadályozza, hogy a tolvaj ellopja az egész széfet. Az is lehetséges, hogy egy biztosító társaság széf biztosítását követeli. A széfet mindig szakember védje.

Hasznos volt (179) Olvass tovább