Használati útmutató Guzzanti GZ 115 Varrógép

Kézikönyvre van szüksége a Guzzanti GZ 115 Varrógép hez? Az alábbiakban ingyenesen megtekintheti és letöltheti a PDF kézikönyvet angol nyelven. Ez a termék jelenleg 5 gyakran ismételt kérdéseket, 0 megjegyzést tartalmaz, és 2 szavazattal rendelkezik, a termék átlagos értékelése 100/100. Ha nem ezt a kézikönyvet szeretné, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk.

Hibás a terméke, és a kézikönyv nem kínál megoldást? Látogassa meg a Repair Café szolgáltatást ingyenes javítási szolgáltatásokért.

Használati útmutató

Loading…

1
GZ 115
Šicí stroj
Šijací stroj
Maszyna do szycia
Varrógép
Šivalni stroj
Sewing machine
SI
CZ
SK
H
PL
Návod k obsluze
Návod na obsluhu
Instrukcja obsługi
Használati útmutató
Navodila za uporabo
Instruction book
EN
Magyar nyelvű használati útmutató letöltése (PDF, 9.46 MB)
(Gondoljon a környezetre, és csak akkor nyomtassa ki a kézikönyvet, ha feltétlenül szükséges)

Loading…

Értékelés

Ossza meg velünk, mit gondol a Guzzanti GZ 115 Varrógép: értékelje a terméket. Szeretné megosztani a termékkel kapcsolatos tapasztalatát, vagy kérdése van? Írja megjegyzését az oldal alján lévő szövegdobozba.
Elégedett a Guzzanti GZ 115 Varrógép-szal?
Igen Nem
100%
0%
2 szavazás

Csatlakozzon a termékről folytatott párbeszédhez

Itt megoszthatja véleményét a Guzzanti GZ 115 Varrógép-ról. Ha kérdése van, először figyelmesen olvassa el a kézikönyvet. Kézikönyv igénylése kapcsolatfelvételi űrlapunk segítségével történhet.

További információ erről a kézikönyvről

Megértjük, hogy jó, ha van egy papíralapú kézikönyv a Guzzanti GZ 115 Varrógép-hoz. A kézikönyvet bármikor letöltheti weboldalunkról, és saját maga is kinyomtathatja. Ha szeretne egy eredeti kézikönyvet, javasoljuk, hogy lépjen kapcsolatba a következővel: Guzzanti. Esetleg tudnak adni egy eredeti kézikönyvet. Más nyelvű kézikönyvet keres Guzzanti GZ 115 Varrógép készülékéhez? Válassza ki a kívánt nyelvet a honlapunkon, és keresse meg a modellszámot, hátha elérhető.

Műszaki adatok

Márka Guzzanti
Modell GZ 115
Kategória Varrógépek
Fájltípus PDF
Fájl méret 9.46 MB

Guzzanti Varrógépek összes kézikönyve
Varrógépek további kézikönyvei

Gyakran Ismételt Kérdések a következővel kapcsolatban: Guzzanti GZ 115 Varrógép

Ügyfélszolgálati csapatunk keresi a hasznos termékinformációkat, és válaszol a gyakran ismételt kérdésekre. Amennyiben pontatlanságot talál a gyakran ismételt kérdésekben, a kapcsolatfelvételi űrlapon jelezze nekünk a hibát.

Milyen méretű tűt használjak? Ellenőrzött

A tű mérete a szövettől függ. Vastagabb szövethez gondolkodótűre lesz szükség. A tű alkalmazása gyakran szerepel a csomagoláson.

Hasznos volt (1130) Olvass tovább

Mindent ellenőriztem, de a varrógépem szála folyamatosan szakad, mit tehetek? Ellenőrzött

Ha a gép felső szála folyamatosan szakad, ahol a tű belép a szövetbe, előfordulhat, hogy a tűlemez vagy az orsóház kisebb sérüléseket okoz karcolások és / vagy éles élek formájában. Ezek a kisebb sérülések miatt a szál néhány öltés után elszakadhat.

Hasznos volt (1057) Olvass tovább

Meddig tart egy varrógép tű? Ellenőrzött

Ez gyártónként változik, de általában egy tű körülbelül 8 órán át fog tartani. Lehet, hogy hosszabb ideig tart, amíg a tű eltörik, de előtte tompa lesz, és károsíthatja a szövetet.

Hasznos volt (534) Olvass tovább

A tűm folyamatosan törik, mi okozza ezt? Ellenőrzött

Ennek különféle okai lehetnek. Lehet, hogy a tű nem megfelelő a kiválasztott szövethez, lehet, hogy a tű túl alacsonyan van beállítva, lehet, hogy a szövetet nem megfelelően irányítják, vagy az orsótok helytelenül van elhelyezve.

Hasznos volt (497) Olvass tovább

A tű cseréjéhez teljesen ki kell kapcsolnom a varrógépemet? Ellenőrzött

A tűt megváltoztathatja, miután kikapcsolta a terméket a be / ki kapcsolóval. A termék tisztításakor válassza le az áramellátást.

Hasznos volt (386) Olvass tovább
Használati útmutató Guzzanti GZ 115 Varrógép

Kapcsolódó termékek

Kapcsolódó kategóriák