A Tristar Varrógépek kézikönyvei

Az alábbiakban megtalálja mindazokat a Tristar Varrógépek kapcsolatos témaköröket, amelyekhez használati útmutató érhető el nálunk. Ezenkívül tekintse meg a gyakran ismételt kérdések részt is az oldal alján, amelyekben hasznos tanácsokat talál termékével kapcsolatban. A keresett modell nincs a listán? Lépjen velünk kapcsolatba.

Hibás a terméke, és a kézikönyv nem kínál megoldást? Látogassa meg a Repair Café szolgáltatást ingyenes javítási szolgáltatásokért.

Gyakran ismételt kérdések

Ügyfélszolgálati csapatunk keresi a hasznos termékinformációkat, és válaszol a gyakran ismételt kérdésekre. Amennyiben pontatlanságot talál a gyakran ismételt kérdésekben, a kapcsolatfelvételi űrlapon jelezze nekünk a hibát.

Milyen méretű tűt használjak? Ellenőrzött

A tű mérete a szövettől függ. Vastagabb szövethez gondolkodótűre lesz szükség. A tű alkalmazása gyakran szerepel a csomagoláson.

Hasznos volt (1130) Olvass tovább

Mindent ellenőriztem, de a varrógépem szála folyamatosan szakad, mit tehetek? Ellenőrzött

Ha a gép felső szála folyamatosan szakad, ahol a tű belép a szövetbe, előfordulhat, hogy a tűlemez vagy az orsóház kisebb sérüléseket okoz karcolások és / vagy éles élek formájában. Ezek a kisebb sérülések miatt a szál néhány öltés után elszakadhat.

Hasznos volt (1057) Olvass tovább

Meddig tart egy varrógép tű? Ellenőrzött

Ez gyártónként változik, de általában egy tű körülbelül 8 órán át fog tartani. Lehet, hogy hosszabb ideig tart, amíg a tű eltörik, de előtte tompa lesz, és károsíthatja a szövetet.

Hasznos volt (534) Olvass tovább

A tűm folyamatosan törik, mi okozza ezt? Ellenőrzött

Ennek különféle okai lehetnek. Lehet, hogy a tű nem megfelelő a kiválasztott szövethez, lehet, hogy a tű túl alacsonyan van beállítva, lehet, hogy a szövetet nem megfelelően irányítják, vagy az orsótok helytelenül van elhelyezve.

Hasznos volt (497) Olvass tovább

A tű cseréjéhez teljesen ki kell kapcsolnom a varrógépemet? Ellenőrzött

A tűt megváltoztathatja, miután kikapcsolta a terméket a be / ki kapcsolóval. A termék tisztításakor válassza le az áramellátást.

Hasznos volt (386) Olvass tovább

Legújabb megjegyzések

Használati útmutató Tristar SM-6001 Varrógép
Pia 07-05-2024
Hogyan emeljük fel a botot, hogy tekerhessünk


(A Google fordította)
Tristar SM-6001 Varrógép
Használati útmutató Tristar SM-6000 Varrógép
Ramadan Hussein 13-02-2024
Helló Kérem, küldje el nekem a méretet, hosszát, szélességét és súlyát.


(A Google fordította)
Tristar SM-6000 Varrógép
Használati útmutató Tristar SM-6000 Varrógép
Annelise Mikkelsen 11-05-2023
Előny, ha a használati útmutató dán nyelvű is volt.


(A Google fordította)
Tristar SM-6000 Varrógép
Használati útmutató Tristar SM-6000 Varrógép
Isa 29-10-2021
A telepítést bemutató videó nagyon-nagyon gyors. Nincs idő a részleteket megnézni...Laikus varrógép vagyok, nagyon szükségem lenne lépésről lépésre, hogy elkezdjem használni a gépemet, és nem találtam semmit, ami segítene...


(A Google fordította)
Tristar SM-6000 Varrógép
Használati útmutató Tristar SM-6000 Varrógép
Fóth-Szibler Erika Irén 12-09-2020
Sajnos, nagyon nem tudom rávenni a munkára. :( Egyszerűen nem akarja hurkolni a szálakat. Varr 1 cm-t, aztán nem. Hiába állítgatjuk a feszességet, nem hajlandó dolgozni Ötlet? :(


Tristar SM-6000 Varrógép