Használati útmutató G21 Gracioso Gyümölcscentrifuga

Használati útmutatóra van szüksége G21 Gracioso Gyümölcscentrifuga? Alább ingyenesen megtekintheti és letöltheti a PDF formátumú kézikönyvet. Ezenkívül gyakran ismételt kérdéseket, termékértékeléseket és felhasználói visszajelzéseket is olvashat, amelyek lehetővé teszik a termék optimális használatát. Ha nem erre a kézikönyvre van szüksége, lépjen velünk kapcsolatba.

Is your product defective and the manual offers no solution? Go to a Repair Café for free repair services.

Használati útmutató

Loading…

Magyar nyelvű használati útmutató letöltése (PDF, 14.4 MB)
(Gondoljon a környezetre, és csak akkor nyomtassa ki a kézikönyvet, ha feltétlenül szükséges)

Loading…

Értékelés

Ossza meg velünk, mit gondol a G21 Gracioso Gyümölcscentrifuga: értékelje a terméket. Szeretné megosztani a termékkel kapcsolatos tapasztalatát, vagy kérdése van? Írja megjegyzését az oldal alján lévő szövegdobozba.
Elégedett-e a(z) G21 termékével?
Igen Nem
Értékelje elsőként a terméket
0 szavazás

Gyakran ismételt kérdések

Ügyfélszolgálati csapatunk keresi a hasznos termékinformációkat, és válaszol a gyakran ismételt kérdésekre. Amennyiben pontatlanságot talál a gyakran ismételt kérdésekben, a kapcsolatfelvételi űrlapon jelezze nekünk a hibát.

Meg kell hámozni a gyümölcsöt, mielőtt beteszem a facsaróba? Ellenőrzött
Nem, általában a hámozatlan gyümölcsöt behelyezheti egy facsaróba. A hámlást a rosttal együtt gyűjtik össze. Célszerű eltávolítani a gyümölcsből az esetleges köveket.

Hasznos volt (79)
Mi a különbség a facsaró és a citrusprés között? Ellenőrzött
A citrus facsaró a citrusfélék gyümölcsét préseli, amelyet előbb felezni kell, és így a gyümölcs pépet hagy. A facsaró egy egész gyümölcsdarabot megcsavar és egy szitán átnyom, és összegyűjti a pépet, így nagyobb mennyiségű gyümölcslé lesz.

Hasznos volt (71)

Csatlakozzon a termékről folytatott párbeszédhez

Használati útmutató G21 Gracioso Gyümölcscentrifuga