A Bosch Gyümölcscentrifugák kézikönyvei

Az alábbiakban megtalálja mindazokat a Bosch Gyümölcscentrifugák kapcsolatos témaköröket, amelyekhez használati útmutató érhető el nálunk. Ezenkívül tekintse meg a gyakran ismételt kérdések részt is az oldal alján, amelyekben hasznos tanácsokat talál termékével kapcsolatban. A keresett modell nincs a listán? Lépjen velünk kapcsolatba.

Hibás a terméke, és a kézikönyv nem kínál megoldást? Látogassa meg a Repair Café szolgáltatást ingyenes javítási szolgáltatásokért.

Gyakran ismételt kérdések

Ügyfélszolgálati csapatunk keresi a hasznos termékinformációkat, és válaszol a gyakran ismételt kérdésekre. Amennyiben pontatlanságot talál a gyakran ismételt kérdésekben, a kapcsolatfelvételi űrlapon jelezze nekünk a hibát.

Meg kell hámozni a gyümölcsöt, mielőtt beteszem a facsaróba? Ellenőrzött

Nem, általában a hámozatlan gyümölcsöt behelyezheti egy facsaróba. A hámlást a rosttal együtt gyűjtik össze. Célszerű eltávolítani a gyümölcsből az esetleges köveket.

Hasznos volt (100) Olvass tovább

Mi a különbség a facsaró és a citrusprés között? Ellenőrzött

A citrus facsaró a citrusfélék gyümölcsét préseli, amelyet előbb felezni kell, és így a gyümölcs pépet hagy. A facsaró egy egész gyümölcsdarabot megcsavar és egy szitán átnyom, és összegyűjti a pépet, így nagyobb mennyiségű gyümölcslé lesz.

Hasznos volt (92) Olvass tovább

Legújabb megjegyzések

Használati útmutató Bosch MES3500 Gyümölcscentrifuga
Otto Eder 18-09-2022
Alig használt facsaró. Hosszabb használaton kívüli idő után a készülék már nem működik


(A Google fordította)
Bosch MES3500 Gyümölcscentrifuga
Használati útmutató Bosch MES25A0 Gyümölcscentrifuga
Uta Meznik 07-01-2022
Krumplihoz kell a facsaró (gombócot akarok készíteni), alkalmas erre a készülék? Nem találok egyértelmű utalást arra, hogy a készülék alkalmas lenne erre. ([email protected])


(A Google fordította)
Bosch MES25A0 Gyümölcscentrifuga
Használati útmutató Bosch MES25A0 Gyümölcscentrifuga
Halmi Győző 29-10-2020
Bosch MES25A0 Gyümölcscentrifuga használata egyszerű .Szétszedése ,kipucolása és az újbóli összerakása nagyon könnyű. Az ára a teljesítményéhez képest nagyon kedvező .


Bosch MES25A0 Gyümölcscentrifuga