Használati útmutató Furniture to Go Angel (92x218x186) Ágykeret

Használati útmutatóra van szüksége Furniture to Go Angel (92x218x186) Ágykeret? Alább ingyenesen megtekintheti és letöltheti a PDF formátumú kézikönyvet. Ezenkívül gyakran ismételt kérdéseket, termékértékeléseket és felhasználói visszajelzéseket is olvashat, amelyek lehetővé teszik a termék optimális használatát. Ha nem erre a kézikönyvre van szüksége, lépjen velünk kapcsolatba.

Is your product defective and the manual offers no solution? Go to a Repair Café for free repair services.

Használati útmutató

Loading…

Magyar nyelvű használati útmutató letöltése (PDF, 0 MB)
(Gondoljon a környezetre, és csak akkor nyomtassa ki a kézikönyvet, ha feltétlenül szükséges)

Loading…

Értékelés

Ossza meg velünk, mit gondol a Furniture to Go Angel (92x218x186) Ágykeret: értékelje a terméket. Szeretné megosztani a termékkel kapcsolatos tapasztalatát, vagy kérdése van? Írja megjegyzését az oldal alján lévő szövegdobozba.
Elégedett-e a(z) Furniture to Go termékével?
Igen Nem
Értékelje elsőként a terméket
0 szavazás

Gyakran ismételt kérdések

Ügyfélszolgálati csapatunk keresi a hasznos termékinformációkat, és válaszol a gyakran ismételt kérdésekre. Amennyiben pontatlanságot talál a gyakran ismételt kérdésekben, a kapcsolatfelvételi űrlapon jelezze nekünk a hibát.

Mekkora a matrac minimális vastagsága? Ellenőrzött
A megfelelő kényelem érdekében minden típusú matracnak legalább 16 cm vastagnak kell lennie.

Hasznos volt (254)
Használhatok dupla matracot egy kétszemélyes ágyon, egyedileg állítható rácsos ágyazattal? Ellenőrzött
Nem. Nem lehet dupla matracot elhelyezni egy dupla ágyon, egyedileg rácsos ágyazattal, mivel mindkét fél között lehetséges a magasságkülönbség. Mindkét felének egyetlen matracra lesz szüksége. Ezenkívül nem lehet dupla matracot használni.

Hasznos volt (133)
Mi a különbség az ágykeret és a dobozrugó között? Ellenőrzött
Az ágykeret csak matracot tartalmaz, de nem nyújt csillapítást vagy más kényelmet. A dobozrugó egy matractartó, amelyet fém tekercsek töltenek meg. A tekercsek közötti tér extra szellőzést biztosít. A rugós rugó tetejére matracot és esetleg matracfedelet teszünk. A rugós rugó és a matrac kombinációja jó súlyelosztást és jó szellőzést biztosít.

Hasznos volt (102)
Mi a különbség a fa és a fém ágykeret között? Ellenőrzött
A fa ágykeretek általában szilárdabbak, mint a fém ágykeretek. Ez azt jelenti, hogy egy fém ágykeretnél a szilárdságot gyakrabban kell ellenőrizni, és a csavarokat gyakrabban kell meghúzni.

Hasznos volt (61)

Csatlakozzon a termékről folytatott párbeszédhez